TEMPO-SOFT – en ny generation af tidsstyrede armaturer

CMA Armatur A/S, der repræsenterer franske Delabie SA på det danske marked, introducerer nu en helt ny serie af ergonomiske, hygiejniske og vandbesparende armaturer til anvendelse i erhvervs- og offentligt byggeri.

Tempo-Soft håndvaskarmatur.

Den nye generation af TEMPO-SOFT armaturer kombinerer design, holdbarhed og nem installation. Armaturerne er beregnet for installation i erhvervs- og offentligt byggeri som vuggestuer, børnehaver, skoler, sportshaller, kontorbyggeri, hospitaler samt boliger til ældre og handicappede.

 TEMPO-SOFT programmet omfatter ventiler til både håndvaske og brusere.

Soft-touch, ergonomi og design…

Konventionelle armaturer med trykknap kræver en vis kraft for at kunne åbnes. Armaturerne åbnes ved at trykke mod vandtrykket. Det kan blandt andet give problemer for brugere med nedsat mobilitet eller børn.

For at sikre bedre komfort og lettere brug af armaturerne, har man udviklet en ny serie af soft-touch betjente armaturer. Her er det vandtrykket, der åbner armaturet efter et let tryk på håndtaget. TEMPO-SOFT armaturerne kan således nemt aktiveres af både helt små børn og personer med nedsat funktionsevne.

Op til 67% vandbesparelse…

TEMPO-SOFT armaturer har automatisk tidsstyring, der lukker efter 15 sekunder. Samtidig har TEMPO-SOFT en forudindstillet strømningshastighed på 3 liter per minut. Denne kombination gør, at man med TEMPO-SOFT kan opnå en vandbesparelse på op til 67 % sammenlignet med konventionelle armaturer.

Når hygiejne har topprioritet…

TEMPO-SOFT armaturet har tidsstyret lukkemekanisme. Det betyder, at der ikke er nogen manuel kontakt med armaturgrebet, efter man har vasket hænder. Man opnår derved samme hygiejnestandard som ved anvendelse af et elektronisk sensorstyret armatur. Risikoen for at overføre bakterier, efter man har vasket hænder, minimeres, fordi man ikke skal lukke for grebet som på et konventionelt armatur.

Specielt designet til erhvervs- og offentligt byggeri…

I erhvervs- og offentligt byggeri bruges armaturerne markant mere og ikke altid med samme respekt for installationerne som i privat byggeri. Derfor er der behov for armaturer, der er designet specielt til mere hårdhændet brug. Armaturerne skal være robuste, modstandsdygtige overfor vandalisme og have lang holdbarhed. Disse krav lever TEMPO-SOFT til fulde op til.

Enkel og nem service…

TEMPO-SOFT armaturerne er designet på en sådan måde, at reparationer og service kan foretages ved en simpel demontering af ventilindsatsen. Man behøver ikke at afmontere armaturet, og det reducerer den tid, der skal bruges til reparation og service og dermed den tid, hvor armaturet ikke er i funktion.

Yderligere information: www.cma-armatur.dk

NYHED – elektroniske brusepaneler og håndvask-armaturer

25.03.2013CMA Armatur A/S

Sponseret

03.02.2013CMA Armatur A/S

Sponseret

TEMPO-SOFT – en ny generation af tidsstyrede armaturer

17.10.2012CMA Armatur A/S

Sponseret

CMA Armatur sætter focus på Delabie…