COF-LET. Det nye halogenfri installationskabel – løser flere opgaver

Den nye type halogenfri installationskabel COF-LET fra Coferro, som blev lanceret i sommeren 2015, er blevet godt modtaget.

’Vi har fået gode tilbagemelding fra flere installatører, som er glade for, at de nu ikke skal tage hensyn til at have flere forskellige typer kabel i bilen. COF-LET har de fordele, at det kan installeres direkte i jord, er samtidig UV-bestandigt og kan bruges både inde og ude.’ siger Adm. dir. Henrik Tryon.  

’Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med deres udfordringer og afsøger derfor  altid markedet for de bedste løsninger. Vi er naturligvis glade for, at COF-LET har fået så gode anmeldelser af vores kunder,’ afslutter Adm. dir. Henrik Tryon.  

Coferro A/S

Hos os i COFERRO får du kompetent, teknisk viden om kabler, der kan optimere din performance. Vi samarbejder med over 100 af verdens kabelleverandører og er dermed garant for den bedste produktløsning til lige netop din specifikke opgave, uanset om fokus er på optimering af f. eks. produktion, sikkerhed og bæredygtighed, eller forbedret ydeevne, kapacitet eller tilslutningsmuligheder.

www.coferro.dk

03.06.2016Coferro A/S

Sponseret

Tak til alle som besøgte os på El & Teknik 2016

01.06.2016Coferro A/S

Sponseret

COF-LAN CAT 6 U/UTP HALOGENFRI DATAKABEL

30.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Coferro - Den rigtige vare til den rigtige pris

09.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Nyt Installatør katalog

08.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Kabler, kobber og jern - Coferro A/S 65 år

COF-LET. Det nye halogenfri installationskabel – løser flere opgaver

12.02.2016Coferro A/S

Sponseret