Coferro - Den rigtige vare til den rigtige pris

Coferro udvider fortsat egen programportefølje for at kunne tilbyde de bedste produkter og et bredere produktsortiment i flere priskategorier.

30.03.2016

Sponseret

Helle Winther, Coferro A/S

’Det er vores ambition at tilbyde de bedste produkter og et bredere produktsortiment i flere priskategorier, og derfor udvider vi fortsat vores egen programportefølje,‘ siger Adm. Dir Henrik Tryon.

COF-LET er en ny type halogenfri installationskabler, som har en leder temperatur på 90 grader, er UV-bestandigt og kan installeres direkte i jord samt indmures og indstøbes i beton.

COF-LET fås i størrelserne 1,5 mm2 til 16 mm2.

Securi Flame er et nyt funktionssikkert kabel med silikone på lederne. Kablet overholder IEC 60331 og kan anvendes i anlæg, hvor der er krav til at kablet kan fungere efter en brand, da det er selvslukkende og har lav røgudvikling. Securi Flame er ligeledes halogenfri og UVbestandigt.

Securi Flame silikone fås i størrelserne 0,75 mm2 til 2,5 mm2.

’Vi har også fokus på at indgå distributionsaftaler med internationale leverandører for at kunne tilbyde vores kunder specialiserede løsninger og derfor altid have den rigtige kombination af produkter af høj kvalitet,‘ siger Adm. Dir Henrik Tryon.

Den seneste distributionsaftale er indgået med WISKA og samarbejdet med WISKA er legeledes en understregning af at Coferro skal kunne tilbyde de bedste produkter og et bredt produktsortiment i flere priskategorier bl.a. indenfor membrandåser og kabelforskruninger i polyamid, EMC og messing, der efterspørges af flere af vores kunder.

Dermed er fundamentet lagt for et solidt samarbejde med fokus på at levere den helt rigtige vare, der netop opfylder kundens behov og samtidig sørger for altid at give service og

Besøg os på El & Teknik messen 10. maj til 12. maj 2016 på stand C-3647.

Coferro A/S
Vi samarbejder med over 100 af verdens kabelleverandører og er dermed din garant for den rigtige
produktløsning til netop din specifikke opgave, uanset om du har fokus på optimering af produktion, sikkerhed, eller forbedret kapacitet eller tilslutningsmuligheder.

Hvordan kan vi love det?
I Coferro har vi hjulpet vores kunder siden 1951, og dermed har vi allerede positioneret os med en solid viden i flere brancher. Vi kender både de formelle lovkrav og de tekniske standarder samt den seneste udvikling eller de mere dagligdags udfordringer. Derfor kan vi i Coferro altid finde netop det produkt, eller den sammensætning af produkter, som kan optimere din performance.

03.06.2016Coferro A/S

Sponseret

Tak til alle som besøgte os på El & Teknik 2016

01.06.2016Coferro A/S

Sponseret

COF-LAN CAT 6 U/UTP HALOGENFRI DATAKABEL

30.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Coferro - Den rigtige vare til den rigtige pris

09.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Nyt Installatør katalog

08.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Kabler, kobber og jern - Coferro A/S 65 år

COF-LET. Det nye halogenfri installationskabel – løser flere opgaver

12.02.2016Coferro A/S

Sponseret