Coferro indgår aftale med Siemon, stor international leverandør af netværksprodukter

Coferro har indgået distributionsaftale med Siemon, en global specialist inden for netværk infrastruktur.

03.03.2014

Sponseret

Kitti Christiansen, Coferro A/S

Coferro har indgået distributionsaftale med Siemon, en global specialist inden for netværk infrastruktur.

Om partnerskabet med Siemon siger adm. direktør Henrik Tryon: ”Vi ønsker at levere en komplet end-to-end oplevelse, for dem der træffer beslutninger om datacenter infrastruktur og design. Således udvider vi vores nuværende produktportefølje til gavn for nuværende og nye kunder.

Coferro er bedst kendt for at levere de rigtige kabelløsninger og relaterede produkter til industrien, større el-entreprenører og relaterede brancher.

Om Siemons ambitioner for sin eksklusive aftale med Coferro, siger salgschef, Dan Vout: "Vi ved, at Coferro er en veletableret virksomhed, som understøtter datacentre og virksomhedsnetværket i Danmark. Vi vil bygge videre på dette, og planlægger at tilbyde vores omfattende sortiment af datacenterprodukter til Coferro, for derved at støtte udviklingen på dette vigtige marked. Herved vil vi drage fordel af en voksende mulighed for skærmede kobbernet i Danmark, drevet af et behov for, POE og intelligente bygninger ".

Siemon, vil understøtte Coferro med uddannelse af certificerede installatører og efteruddannelse for dem, der allerede er certificeret. Det er vigtigt, at have produkterne fysisk tilstede, så derfor vil Coferro etablere et datacenter/demonstrationslokale på kontoret i Herlev.

Om Siemon

Siemon, etableret i 1903, er en industrileder specialiseret i design og fremstilling af lav-volt infrastruktur løsninger og ydelser til datacentre, LAN og intelligente bygninger af høj kvalitet og ydeevne. Siemon har hovedsæde i Connecticut, USA, med globalt salg, teknik og logistik, som spænder over 100 lande. Siemon tilbyder den mest omfattende pakke af kobber og optisk fiber kabelsystemer, racks, reoler, kabel management, datacenter strøm og kølingsystemer og infrastruktur løsninger. Med over 400 patenter, der er specifikke for struktureret kabling, investerer Siemon Labs kraftigt i R&D og udvikling af industristandarder, hvilket understreger virksomhedens mangeårige engagement overfor deres kunder og industrien.

Yderligere oplysninger kan fås hos

Salgsdirektør, Flemming Rydell

tlf. 44 84 55 55.

For mere information om Coferro A/S ? besøg venligst: www.coferro.dk.

03.06.2016Coferro A/S

Sponseret

Tak til alle som besøgte os på El & Teknik 2016

01.06.2016Coferro A/S

Sponseret

COF-LAN CAT 6 U/UTP HALOGENFRI DATAKABEL

30.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Coferro - Den rigtige vare til den rigtige pris

09.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Nyt Installatør katalog

08.03.2016Coferro A/S

Sponseret

Kabler, kobber og jern - Coferro A/S 65 år

COF-LET. Det nye halogenfri installationskabel – løser flere opgaver

12.02.2016Coferro A/S

Sponseret