Comwell H.C. Andersen Odense og GROHE – ”Kompromisløs kvalitet, der kan imødekomme enhver forventning for standard”

På Hotel Comwell H.C. Andersen i hjertet af byen der var hjemstavn for den danske og verdenskendte forfatter, Hans Christian Andersen, forstår man at få folk til at føle sig hjemme.

Comwell H.C. Andersen Hotel.

Foruden dette styrker GROHEs Sensia Arena hotellets løfte om at tilbyde gæsterne kompromisløs kvalitet samtidigt med, at hotellet sender et imødekommende signal til de mange kulturer, der lægger vejen forbi hotellet.

"Vi og ikke mindst vores gæster er rigtig glade for de funktioner GROHE Sensia Arena-showertoilettet har, som gør det ekstra tilgængeligt samt imødekommer alle de forskellige kulturer, der besøger vores hotel. Det hænger smukt på væggen, og er derved ikke kun pænt, men også nemt at gøre rent omkring. Vi nyder at byde vores gæster kompromisløs kvalitet, der kan imødekomme enhver forventning for standard." – Ninna Stæhr-Petersen, Direktør Comwell H.C. Andersen Odense.

Du kan se hvilke andre hoteller der forstærker gæsteoplevelsen med GROHEs Sensia Arena, her

Hvis du kunne tænke dig at løfte gæsteoplevelsen på dit hotel, restaurant eller hospital, eller måske bare tilføre hjemmet lidt ekstra luksus, så kontakt en af GROHEs projektchefer:

Thomas Knudsen
Projektchef Danmark Vest
thomas.knudsen@grohe.com


Henning Lien
Projektchef Danmark Øst
henning.lien@grohe.com

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning