Dansk Energirådgivning vokser kraftigt

Silkeborg-virksomheden Dansk Energirådgivning har de seneste fire år oplevet så stor vækst, at den netop er kåret til en af årets Gazeller af Dagbladet Børsen. Bruttoresultatet er steget fra 5,4 til 16,2 millioner kroner.

Silkeborg har fået en virksomhedsgazelle, nemlig Dansk Energirådgivning, der netop er kåret af Dagbladet Børsen til en af de virksomheder, der har været bedst til vækst de seneste fire år.

Gazelle-kåringen er opnået på baggrund af regnskabstal fra 2010 til 2013. Tallene viser, at Dansk Energirådgivning er vokset fra tre til tyve medarbejdere, bruttoresultatet er vokset fra 5,4 til 16,2 millioner kr. – og overskuddet efter skat er vokset fra 2,4 til 6,2 millioner kroner. Dermed lever Dansk Energirådgivning op til gazelle-kravene om kontinuerlig vækst og mindst en fordobling af resultatet.

No cure – no pay
Dansk Energirådgivning er, som navnet fortæller, specialister i at hjælpe primært virksomheder og landbrug, som gerne vil spare på energien – men kun hvis det giver kunderne en stor besparelse, da størrelsen på honoraret til Dansk Energirådgivning afhænger af de besparelser, som kunderne opnår. I 2013 leverede energirådgiverne fra Silkeborg tretten procent af de samlede indberettede energibesparelser på danske virksomheder.

”Den primære årsag til væksten er vores princip om ”no cure – no pay”. Hvis ikke kunden får en energimæssig og økonomisk gevinst ud af de løsninger, vi foreslår, skal de ikke betale os. På den måde er vores kunder sikret, at deres investeringer i nye energiløsninger giver besparelser i det omfang, vi har beregnet, og at de også får det beregnede tilskud fra energiselskaberne og dermed kortest mulig tilbagebetalingstid”, siger Michael Kamstrup Søndergaard, adm. direktør i Dansk Energirådgivning.

-LA
 

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024RIB Software

Sponseret

NYHED: Nyt RIB Projekt plugin til Revit!

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle