Danske hjem forbruger otte procent mere varme

Nedlukningen under Coronakrisen betyder, at vi er meget mere hjemme end sædvanligt, og det kan ses på varmeregningen.

Ved at anvende intelligente termostater til at styre varmen, kan man opnå markante besparelser på varmeregningen, uden at man behøver give afkald på komforten, lyder budskabet fra tado°. PR-foto. .

En ny undersøgelse, udarbejdet af tado°, der er et system til intelligent styring af klimaet i hjemmet, viser, at danskerne har forbrugt otte procent mere varme i den forgangne måned, end de gjorde i samme periode sidste år. Med en gennemsnitlig udendørstemperaturforskel på kun 1°C kan vejret ikke siges at have spillet nogen afgørende rolle. Forskellen skyldes primært, at vi grundet coronavirussen har opholdt os langt mere hjemme i denne periode.

Den officielle dato for nedlukningen af Danmark var den 12. marts, men antallet af folk, der arbejdede hjemme, var allerede steget i perioden op til nedlukningen.

En gennemsnitlig dansk fjernvarmeregning lyder årligt på 13.852 kroner. Skruer man termostaterne blot 1°C ned, sparer man rundt regnet 700 kroner om året på en gennemsnitlig husholdnings varmeregning.

Men ikke alle besparelser behøver at ske på bekostning af komfort. Ved at anvende intelligente termostater til at styre varmen, kan man opnå markante besparelser på varmeregningen, uden at man behøver give afkald på komforten. En af de særlige fordele ved de intelligente termostater, som man opnår, hvis man er en af dem, der for tiden befinder sig meget hjemme, er, at varmen kan indstilles individuelt rum for rum.

”Mange mennesker ender med at varme hele boligen op til trods for, at det kun er enkelte rum, der er i brug”, siger tado°s medstifter og CPO Christian Deilmann.

”Intelligente radiatortermostater gør det muligt at styre varmen på en smart måde, hvor man blandt andet kan opsætte opvarmningsskemaer for de individuelle rum, hvilket kan spare store mængder varme, som ellers ville være gået til spilde”.

- JKK

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

27.06.2024Installator.dk

Andelshavere opløser kriseramt varmeværk

26.06.2024Installator.dk

Megafonmåling: Overvældende tilfredshed med fjernvarme

23.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Ny online-skole om bedre HVAC

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

19.06.2024Installator.dk

Nu bygges fundamentet til EU´s største geotermiske anlæg

13.06.2024Installator.dk

Konservative klandrer regeringen for at hindre udnyttelse af overskudsvarme

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle