Den personlige assistent til centralvarmesystemer

Virksomheder, der tilbyder professionel varmeservice, fokuserer på to ting: tilfredse kunder og effektiv drift. Målet er først og fremmest at hjælpe så mange mennesker som muligt. Jo flere kunder, der kan forsynes med varme og komfort, desto bedre.

25.03.2020

Sponseret

Flamco

Med Flexcon PA har du også et værktøj, der i høj grad øger din effektivitet som en teknisk serviceorganisation. Flexcon PA er en intelligent sensor kombineret med en app, der giver dine kunder besked i god tid, hver gang centralvarmesystemet automatisk eller manuelt skal efterfyldes med vand eller kræver vedligeholdelse.

Som servicevirksomhed involveres du i købet, monteringen og vedligeholdelsen af Flexcon PA samt i aflæsningen af appen. Under monteringen indstiller du Flexcon PA ved at angive minimumssystemtrykket.

Hvis noget går galt med systemtrykket, fordi ekspansionsbeholderen fx mister sit tryk, viser Flexcon PA en meddelelse. Monteringen kan foregå på tre måder, som du kan læse mere om her.

Fordele ved Flexcon PA

  • Optimal komfort for kunden
  • Direkte rapportering
  • Advarsel om forebyggende vedligeholdelse af ekspansionsbeholderen
  • Øget effektivitet
  • Mere tid til nye kunder

Personlig assistent

Flexcon PA giver både dig som servicevirksomhed og dine kunder fordele. Den er forbundet til en app på en smartphone eller tablet og fungerer bogstavelig talt som en personlig assistent for varmesystemer.

Både du og dine kunder har nem adgang til displayet. Du kan hjælpe dine kunder via fjernadgang og behøver altså ikke tage hjem til dem bare for at fylde systemet op med vand.

Som servicevirksomhed har du adgang til en særlig menu med detaljerede oplysninger, hvor du kan se systemets indstillinger. Eventuelle påkrævede udskiftninger af reservedele kan ganske enkelt finde sted under normale vedligeholdelsesbesøg. Resultatet er tilfredse eksisterende kunder og mere tid til nye kunder.

Læs mere i vores brochure for installatører her

Mere fra...

25.03.2020Flamco

Sponseret

Den personlige assistent til centralvarmesystemer

04.03.2020Flamco

Sponseret

Større effektivitet, lavere energiforbrug med Flamco XStream

28.11.2019Flamco

Sponseret

New CLAB plugin in the BIM software

18.12.2013Flamco

Sponseret

Flamco gør det muligt at leve op til det europæiske Ecodesign-direktiv før 2020