Designoverflader til det eksklusive bad - Få stil og unik holdbarhed med wedi Marble

Tænk, at opnå den der spa-følelse, hver gang du åbner døren til badeværelset og kigger på en verden af smukke farver og stilfuld finish i marble-look – Så bliver følelsen af at gå i bad løftet, som var du den smukke italienske ’Skumfødte Venus’.

Foto: wedi

Det ER muligt at forene design og funktion. Når du vælger wedi Top Line i indretningen af baderummet, kommer markedets ypperste funktionalitet og den smukkeste finish med i købet, så derfor behøver du ikke bekymre dig – Top Line er langtidsholdbar, også når du vil skabe et smukt, stemningsfuldt rum. 

For i det funktionelle baderum, hvor alle flader skal kunne modstå slid, vand og sæbe, er det vigtigt, at kvaliteten af beklædning er i top. De fugefrie designoverflader fra wedi fås i 12 forskellige farver, som er nemme at matche ind i en moderne boligstil. 

Materialet i designoverfladerne er baseret på genanvendelige og naturlige elementer, og derfor virker overfladerne levende og unikke, samtidig med at de er ekstremt holdbare og anti-bakterielle. 

Foto: wedi

Marmorens smukke finish blot med en uovertruffen holdbarhed

De smukke Top Line designs wedi Top Wall Marble og wedi Fundo Top Marble føres i ’Marble white’, ’Marble grey-beige’, ’Marble grey-brown’ og ’Marble black’. De giver badet et touch af luksus, som bringer alle sanser i retning af en luksuriøs spa-oplevelse. 

Traditionelt marmor er sart overfor rengøringsmidler, og det kan være svært, for ikke at sige umuligt, at arbejde med marmor, grundet vægt og den svære og tidskrævende tilpasning. Med wedi Top Line marble derimod står de fleste designmuligheder åbne.

Designoverfladerne føres i flere forskellige bredder på: 600 mm, 900 mm, 1200 mm og i højden 2600 mm, og hermed er det nemt at tilpasse wedi Top Line til stort set ethvert projekt, hvad enten du skal etablere bad i et etagebyggeri, i sommerhuset eller i bygninger, hvortil det er svært at skaffe den nødvendige adgang med byggematerialer.

Gennemtænkt er det, at gulvsystemer Fundo Primo, Fundo Ligno Plus (der er et punktafløb) samt wedi Fundo Riolito Neo (linjeafløb) passer til Top Line serien. Afløbscovers i samme design kan sørge for, at risten i gulvet nærmest bliver usynlig.

Foto: wedi

Skab drømmen om det luksuriøse baderum til hverdagen

Produktsortimentet, der kan kombineres med, er bredt indenfor wedi Top-Line, så der er talrige valgmuligheder ikke kun for farve og tekstur, men også for tilbehør som hylde, niche eller bænk mv. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan drømmen om et lækkert og stilfuldt baderum gøres til din nye virkelighed. Hver dag.

Bestil wedi Top Line vareprøver her: https://bygmedwedi.dk/samplebox-topline

Udforsk Top Line-serien:

  • wedi Top Wall vægplader kan monteres på alle underliggende flader. 
  • wedi Fundo Top gør det nemt at få en bruseniche med skridsikker trædeflade og passer til wedis gulvsystemer.
  • wedi Sanoasa Top i den gode Top Line-kvalitet. Passer som belægning på Sanoasa siddebænk model 3.
  • wedi Sanwell Top LED Niche giver fugefri og oplyst hyldeopbevaring.
  • wedi Sanwell Top Niche muliggør en smukt integreret hylde i badet.
  • wedi I-board Top Monteringsklar forvægsbeklædning til wedi I-Board (toilet inddækningsplade), til der hvor hygiejnen skal være helt i top.

Mere fra...

12.06.2024wedi GmbH

Sponseret

Nyd yoga på opvarmet gulv med wedi - med en fantastisk udsigt til himmel og fjord!

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

20.03.2024wedi GmbH

Sponseret

Designoverflader til det eksklusive bad - Få stil og unik holdbarhed med wedi Marble

22.02.2024wedi GmbH

Sponseret

wedi leverer badeværelseselementer til unikt lejlighedshotel