Det rigtige lys øger dyrevelfærden og sparer på energien  

Ny belysningskonsulent hos RN Solutions skal hjælpe el-installatører med at levere produktionsoptimerende Plug’N Play-løsninger til dansk landbrug. 

Jacob Michaelsen og direktør Rune Nielsen. Foto: RN Solutions.

Det er langt fra ligegyldigt, hvordan belysningen i en stald placeres og hvor meget lys dyrene udsættes for, og hos RN Solutions er man eksperter i at styre belysningen i stalde med fjerkræ, svin og kreaturer for at optimere produktionen.

Med ansættelsen af belysningskonsulenten Jacob Michaelsen gør Støvring-virksomheden det nu lettere for lokale el-installatører at hjælpe landmanden med at vælge den mest energibesparende og dyrevelfærdsmæssigt bedste lys-løsning til stalden.  

”Når en kunde er forhandler hos os, så indgår vi i et partnerskab, hvor vi hjælper installatøren hele vejen. RN Solutions laver både en lysberegning og en økonomiberegning, og vi laver sågar også tilbuddet klar, som installatøren kan sende direkte ud til slutkunden”, forklarer belysningskonsulent Jacob Michaelsen om RN Solutions Plug’N Play-produkter.

LÆS OGSÅ: Energiforbruget skal ned hvis klimaet skal op

Egne produkter 
RN Solutions har selv udviklet en lang række af sine produkter fra bunden af på virksomhedens adresse i Støvring, men man forhandler også Phillips produktet ONCE by Signify, der er blandt markedets mest kendte løsninger til fjerkræstalde.    

Men rådgivningen er også vigtig for at lyset bliver opsat og justeret optimalt i stalden, og derfor er RN Solutions med hele vejen fra landmanden eller el-installatøren tager kontakt og til det første lys falder på dyrene. 

”Vi er meget specialiserede i at styre lyset indenfor landbruget, og her kan vi være en vigtig medspiller for den lokale el-installatør, som typisk ikke har den detaljerede viden omkring, hvordan det rigtige lys kan optimere produktionen i staldene”, forklarer Rune Qvist Nielsen om årsagen til ansættelsen af Jacob Michaelsen, der primært får ansvaret for salg og rådgivning i Midtjylland, Nordjylland og på Fyn. 

LÆS OGSÅ: Brunata præsenterer rekordregnskab med digitaliseret bygningsdrift

Fem års garanti

Almindelige lysarmaturer er ofte ikke godkendt til landbrug fordi ammoniak fra dyrehold irer elektronikken op - selvom armaturet er tæt. Men der er også andre praktiske forhold, som gør sig gældende på et landbrug, og derfor spiller direktøren Rune Qvist Nielsens egne erfaringer som landmand en vigtig rolle i udviklingen af den smarte belysning.  

For er der noget livet som svineproducent har lært Rune Qvist Nielsen, så er det, at lyskilden i stalden skal være robust, så i produkterne fra RN Solutions har elektronikken fået en speciel coating og armaturerne har den højeste tæthedsklasse, og derfor er Jacob Michaelsen helt tryg ved at sælge belysnings-løsningerne med hele 5-års garanti.   

”Vores produkter er speciallavet til at kunne holde til staldmiljøet og til hård industri, og de fleste LED-armaturer er IP9K-godkendt, og det er de, fordi vores produkter er skabt til at kunne klare et hårdt miljø med både ammoniak og rengøring med højtryksrenser”, forklarer Jacob Michaelsen.  

-AKJ

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

17.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Spar en masse tid med Push-X teknologi

16.05.2024Installator.dk

Udsigt til besøgsrekord på El & Teknik ´24

16.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Dine datas sikkerhed afhænger af datacentrets eltavler

15.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Besøg os på EL & TEKNIK og oplev en ny generation af LAMEL-LED

15.05.2024Installator.dk

Varmepumper og elbiler sendte elforbruget i vejret

14.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Filtre reducerer elektromagnetisk interferens og fjerner lejeskader ved elektrisk afladning

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde