Digitaliseringen i byggebranchen giver vækst hos Ordrestyring.dk

Med en vækst på toplinjen på 37 procent i 2018 sætter ordrestyring.dk omsætningsrekord. Det skyldes blandt andet, at flere installatører har tilsluttet sig det digitale ordrestyringsprogram.

Ordrerstyring.dk slutter 2018 med en vækst på 37 procent på toplinjen, det skyldes blandt andet, at flere installationsvirksomheder benytter det webbaserede ordrestyringsprogram. Foto: Ordrestyring.dk..

Ordrestyring.dk sætter omsætningsrekord i 2018 med en vækst på 37 procent på toplinjen. Derudover slutter virksomheden med 1,8 millioner kroner brutto på bundlinjen i 2. halvdel af 2018, viser halvårsregnskabet.

Læs også: Kamstrup fortsætter væksten med endnu et rekordår

Væksten i 2018 er båret af, at der både kom flere større virksomheder over på det webbasererede ordrestyringsprogram, samtidig med, at flere og flere faggrupper har koblet sig på, herunder blandt andet tømrer, malere, byggevirksomheder, entreprenører, kloakvirksomheder med flere.

”Jeg må bare konstatere, at vi mærker en digitaliseringsparathed blandt håndværkere, der er større end nogensinde”, siger Tommy Hahn Sørensen, administrerende direktør hos Ordrestyring.dk, og tilføjer:

”Blander vi det med vores egen medicin, hvor vi har effektiviseret ud i yderste led og samtidig givet håndværksvirksomhederne mulighed for at koble sig på Ordrestyring.dk på alle tider af døgnet, så får vi altså endnu et rekordresultat alene bare for 2. halvår”.

”Jeg må bare konstatere, at vi mærker en digitaliseringsparathed blandt håndværkere, der er større end nogensinde”, siger Tommy Hahn Sørensen, administrerende direktør hos Ordrestyring.dk..

Datadrevet IT-platform
Den webbaserede tilgang til kunderne betyder blandt andet, at Ordrestyring.dk ikke bruger tid hos håndværksvirksomhederne, men i stedet stiller mandskab og digitale platforme til rådighed, når håndværkerne har tid og det passer ind i deres hverdag. På den måde mister håndværkerne ikke indtjening, lyder det fra virksomheden selv.

”Med den travlhed der er i byggeriet i øjeblikket, så er det vigtigere end nogensinde at vi tilpasser os deres hverdag. Enhver seriøs håndværksvirksomhed er godt klar over, at det i travle perioder er allermest vigtigt at have en effektiv timesags-motor kørende, blandt andet derfor kommer vi også til at vækste med uformindsket styrke i 2019”, siger Tommy Hahn Sørensen.

En ny, datadrevet IT-platform målrettet til både større virksomheder og flere faggrupper, ligger til grund for direktørens vækstforventning til 2019.

”Vores nye version 3 er født endnu mere digital og bygget med udgangspunkt i syv års erfaring og feedback. Vi har blandt andet yderligere optimeret og forenklet onboarding mulighederne, så virksomhederne i langt nemmere grad selv kan starte op, og når det passer dem”, siger Tommy Hahn Sørensen og fortæstter:

”Systemet er nu langt mere intuitivt, det er født til at integrere endnu mere smidigt med andre systemer for eksempel økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystem med mere, og samtidig er det nu blevet en langt mere datadrevet platform”.

Læs også: Ny digital platform skal lette elektrikerens og VVS’erens arbejdsdag

Ordrestyring.dk blev i 2018 købt af kapitalfonden Adelis, der i forvejen ejer svenske Hantverksdata, der er en pendant til Ordrestyring.dk.

- SDN

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

20.06.2024Installator.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

20.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne: God dag for famlieejede virksomheder

20.06.2024Installator.dk

Bravida henter erfaren profil til regional direktør-stilling

19.06.2024Installator.dk

Vest-El A/S bliver en del af InstallatørGruppen

18.06.2024Alcadon ApS

Sponseret

Den heldige vinder af el-løbehjulet blev…

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle