DVI Energi indgår aftale med Brødrene Dahl om salg af store varmepumper

Brødrene Dahl skal fremover stå for al rådgivning og salg af DVI-varmepumpeanlæg til det professionelle marked.

DVI Energi har leveret varmepumpeanlæg til en lang række erhvervsvirksomheder og kommuner. PR-foto. .

VVS-grossisten Brødrene Dahl og DVI Energi har indgået et samarbejde om salg af store luft/vand-varmepumper på det danske marked. Hidtil har DVI Energi selv stået for rådgivning og salg til erhvervssegmentet, men virksomheden har nu valgt at lægge hele opgaven over i Brødrene Dahls klimadivision.

Brødrene Dahl har gennem de seneste 15 år opbygget sine kompetencer på klimaområdet og har i dag to klimacentre. Hidtil har fokus været på salg af varmepumper til det private marked, men med aftalen kan Brødrene Dahl tilbyde en komplet produktportefølje i et marked med et enormt vækstpotentiale.

”Vi har oplevet en stærkt stigende efterspørgsel efter varmepumper til private boligejere og har en klar forventning om en tilsvarende udvikling i erhvervssegmentet, nu hvor det er besluttet, at varmepumper er fremtidens energiløsning. Derfor er vi meget glade for at have indgået aftalen med DVI Energi. Deres store varmepumper er utroligt fleksible og kan bygges sammen af moduler på 40 kW til præcis den løsning, man har behov for”, siger salgschef for Klima i Brødrene Dahl, Lars Pedersen.

Kunderne sparer penge og CO2
De seneste år er markedet for store luft/vand-varmepumper vokset markant, ikke mindst hos DVI Energi, hvor man har oplevet en stor vækst fra 2018 til 2019. Virksomheden har en forventning om yderligere vækst i 2020. DVI Energi har leveret varmepumpeanlæg til en lang række erhvervsvirksomheder og kommuner, herunder blandt andet Lantmännen Unibake, Jensen’s Food, Hjørring Kommune, Fårup Sommerland og Arla Mejerier. Nogle af kunderne har opnået årlige besparelser på over en halv million kroner og nedbragt CO2-udslippet med over 50 procent.

”Ved at indgå et eksklusivt samarbejde med Brødrene Dahl får vi med ét slag adgang til en stor, stærk og kompetent salgsorganisation samt en stor kundeportefølje, som kan underbygge vores vækstmål. Vi får desuden med aftalen frigivet tid og ressourcer til at fokusere yderligere på udvikling og produktion af de store varmepumper”, siger administrerende direktør i DVI Energi, Ken Thon.

Aftalen betyder i praksis, at Brødrene Dahl håndterer hele processen omkring rådgivning, salg og levering af de store varmepumper. Specialisterne hos DVI Energi vil dog stadigvæk stå til rådighed for sparring og rådgivning om varmepumpeløsningerne.

Brødrene Dahl skal ud over salg til VVS-branchen også stå for salget til den øvrige installationsbranche. Salg af varmepumpeløsninger til boligmarkedet håndteres fortsat af DVI Energi.

- JKK

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

27.06.2024Installator.dk

Andelshavere opløser kriseramt varmeværk

26.06.2024Installator.dk

Megafonmåling: Overvældende tilfredshed med fjernvarme

23.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Ny online-skole om bedre HVAC

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

19.06.2024Installator.dk

Nu bygges fundamentet til EU´s største geotermiske anlæg

13.06.2024Installator.dk

Konservative klandrer regeringen for at hindre udnyttelse af overskudsvarme

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle