Dynamisk LED belysning - ikke kun for store spillere.

Mindre danske virksomheder kan også være med i front når det gælder udvikling af LED belysning.

Slagelse LED armatur.

I samarbejde med de to danske designhuse, Christian Flindt Design og Morten Lyhne Design, har LEDlight Components ApS vist sig at kunne være med i forreste felt hvad angår udvikling af energivenlige og lysoptimerede armaturer.

Seneste eksempel omtales i den netop udgivne LED folder fra ELFORSK. Christian Flindts arbejde med at udvikle blændfri gadebelysning, udviklede sig til et samarbejde med Modelmager Morten Lyhne og LEDlight Components i et projekt for Slagelse Sygehus. Sygehuset ønskede at modernisere sine lysstofrørs armaturer og Christian Flindt ændrede sin ansøgning til at fokusere på blændfri indendørsbelysning i stedet.

Projektet udmøntede sig i et energieffektivt, stilrent og tidløst loftarmatur med mulighed for justering af lysets farvetemperatur og intensitet via både DALI og 1-10V styring. Armaturet er let at vedligeholde og giver både patienter og personale et godt indeklima.

Som led i samarbejdet med ELFORSK, var både SBi-AAU og DTU Fotonik involveret i brugerundersøgelser og med specialviden om sygehusbelysning samt lystekniske tests og dokumentation.

Et tidligere ELFORSK projekt havde vist at man med intelligent styring af LED-belysning kan efterligne døgnrytmen i det naturlige lys. Resultaterne vidner om at en sådan intelligent lysstyring formentlig kan reducere personalets stress og sygefravær og gøre patienternes liggetider kortere, fordi belysningen bliver fremmende for helingsprocessen.

LEDlight Components glæder sig over samarbejdet med professionelle danske virksomheder og organisationer der tydeligt og målrettet arbejder på at LED belysning bør handle om kvalitet og ikke blot på udbud som sikrer det billigste indkøb. Og samtidig bør et stort tillykke selvfølgelig lyde til Christian Flindt Design som vinder af ELFORSK prisen 2014.

18.06.2014LEDlight Components ApS

Sponseret

Dynamisk LED belysning - ikke kun for store spillere.

29.10.2013LEDlight Components ApS

Sponseret

Lokal Bank Optimerer til LED lys