Lokal Bank Optimerer til LED lys

To kendte designer lamper modificeret til LED belysning giver øget glæde og store energi besparelser.

OVI S03.

Mange kender Studio Italia Designs pendel lampe OVI S03 samt Louis Poulsens Oslo Micro loftlampe. Begge typer er storforbrugere af energi.

Lollands Banks hovedkontor i Nakskov ønskede at gøre noget for at nedbringe forbruget i deres mange opsatte lamper og forespurgte på løsninger. Som en af mange tilfredse kunder i Lollands Bank, var vi stolte af at kunne hjælpe med energibesparelsen.

For OVI S03 lampen måtte dets 300W rør erstattes med noget langt mere økonomisk som samtidig ikke gav den store varme. Grundet den enorme varme fra lampen, måtte personalet skrue ned for lyset med for lidt lys som resultat.

Hos LEDlight Components valgt vi derfor at designe et helt nyt print til montage i lamperne, baseret på en Osram Duris E5 diode på 2700K og med en god dæmpbar meanwell strømforsyning. Løsningen endte på 25W i forbrug, med dæmpefunktionen intakt og et super flot lys placeret på et større område i både lampen og på bordene.

For Oslo Micro lamperne var det mere enkelt. De fine 50W halogen stiftpærer gav et pænt lys men også et alt for stort forbrug. Med en enkelt sokkel tilpasning og en standard LED spot, fik banken både mere lys på gulvet end med den effektslugende halogenpære, flot lys i lampens ringe, forlænget levetiden og nedsat forbruget til 6W.

Et par sjove projekter som ved siden af bankens andre optimeringer til LED belysning, i den grad har givet en effektbesparelse der er til at føle på.

18.06.2014LEDlight Components ApS

Sponseret

Dynamisk LED belysning - ikke kun for store spillere.

29.10.2013LEDlight Components ApS

Sponseret

Lokal Bank Optimerer til LED lys