E-serie SILENT

Energieffektivt og lydsvagt lufttæppe for kontor og forretning

08.01.2018

Sponseret

Venti AS

I forretninger og kontorbyggeri med hyppigt åbne indgange er resultatet ofte et stort varmetab kombineret med problemer med træk og kuldeindfald. Ved at installere et lufttæppe kan man løse disse problemer og samtidig modvirke varmetabet.

E-serie SILENT lufttæppet fra Teddington er den ideelle løsning, hvor man ønsker et roligt miljø, eksempelvis i hoteller, forretninger, hospitaler eller biblioteker.  SILENT lufttæppet er udstyret med effektiv lydisolering og lydsvage ventilatorer og lufttæppet er derfor ekstremt lydsvagt i drift.

Patenteret effekt
Lufttæppet leveres med det patenterede Convergo® dyse indblæsningssystem, hvormed der kan spares op mod 40 % i energi ved samme afskærmningseffekt ift. lufttæpper med traditionel lamel-indblæsning. Dyse teknologien sikrer et turbulenssvagt lufttæppe med stor afskærmningseffekt.

Intelligent styring
Lufttæppet kører helt automatisk, når først, det er indstillet, Lufttæppets drift styres via en dørkontakt/signal fra døren. Det nødvendige driftstrin styres efter en række parametre, automatisk eller manuelt.  Der findes i dag digitale styringer, som har alle nødvendige funktioner indbygget, herunder ur, mulighed for indstilling af indblæsningstemperatur, frigivning fra CTS og styring af indblæsning efter f.eks. udetemperatur eller vindmåler. På denne måde passer lufttæppet sig selv, og er altid optimalt indstillet.

Når først lufttæppet er indstillet, kører det helt automatisk og kræver minimalt vedligehold. Det er blot filtrene foran varmefladen, der periodevis skal nedtages og rengøres eller udskiftes

Hos Venti står der viden bag produkterne
Venti forhandler Teddington lufttæpper. Vi udfører de nødvendige beregninger, der ligger til grund for et seriøst valg og udfører gerne funktionstest med udlægning af røg, så du er sikker på den korrekte indstilling af dit nye lufttæppe. Ønsker du at vide mere om mulighederne? Kontakt Salgschef Christian Rothmann på tlf.: 20 14 01 74.

08.09.2020Venti AS

Sponseret

Den rette indeklimaløsning sikrer energioptimeret drift og et godt arbejdsmiljø

25.08.2020Venti AS

Sponseret

Årsmøde i Dansk Svømmebadsteknisk Forening

22.07.2020Venti AS

Sponseret

BRANDSLUKNINGSMATERIEL AF HØJESTE KVALITET

15.07.2020Venti AS

Sponseret

NYT UDDANNELSESCAMPUS I HJERTET AF HORSENS

08.07.2020Venti AS

Sponseret

VENTI HONORERER DE UNIKKE KRAV FRA HOTEL ALSIK

18.05.2020Venti AS

Sponseret

Vallox 51K MV er en effektiv, støjsvag og pladsbesparende emhætte- og ventilationsløsning til små lejligheder