eco2LIGHT er blevet en dygtig kollega rigere

I en nu mørk tid er det dejligt med en positiv og lys nyhed. Vi vil gerne byde Thomas Madsen hjertelig velkommen i eco2LIGHT-familien.

43-årige Thomas Madsen kommer fra en tidligere stilling som belysningskonsulent hos Fagerhult Belysning A/S.

Oven på det nuværende særtilfælde med COVID19-virus, har der været rigeligt at se til internt i eco2LIGHT-huset og ligeledes mange overvejelser i forhold til at få hverdagen til at køre så upåvirket, som muligt. I denne barske og lidt usikre tid, er der heldigvis en række glædelige nyheder, som vi har set frem til at dele med omverdenen henover de kommende uger.

Fra i mandags den 16. marts 2020 blev eco-familien et fantastisk medlem rigere, og vi har fået tilføjet nye skarpe kompetencer, nemlig med ansættelsen af 43-årige Thomas Madsen. Thomas kommer fra en tidligere stilling som belysningskonsulent hos Fagerhult Belysning A/S og har en mangeårig elektrikerbaggrund i bagagen, hvorfor han både taler “installatørsproget” flydende og besidder solid teknisk viden om LED-produkter og lysstyringssystemer mv. Det er netop også på produktudviklingen og teknik-siden, at han har sit fokus, interesser og styrker, hvilket han viderefører i sin nye rolle som Projekt- og belysningskonsulent hos eco2LIGHT.

HVEM ER THOMAS?

Han har alle dage boet i Middelfart med hustruen Maria, som han har været gift med i 17 år og har to børn sammen med (Victoria på 12 år og Frederik på 14 år) Hans primære ansvarsområde bliver Fyn og sydøst Jylland med fokus på nye spændende kunder.

Kan du fortælle lidt om din faglige baggrund?

Jeg er egentlig uddannet elektriker i ‘tidernes morgen’ men besluttede at videreuddanne mig til elinstallatør i omkring 1998. Herefter har jeg arbejdet en del år som entrepriseleder, hvor jeg stod for projekter og indkøb og i den sammenhæng var meget af kalkulen belysning til disse projekter. Jeg har ligeledes arbejdet som produktchef med særligt fokus på belysningsprodukter og teknologi.

Hvor længe har du arbejdet med belysning?

De sidste 6 – 7 år med specifikt fokus på salgsdelen. For mig har det været en helt naturlig retning at gå i, da fascinationen for blandt udvikling, LED-produkter og teknikken, der følger med, har været bærende. Det var derfor også en del af udfordringen, da jeg skulle kigge på andet job. Det har været en længere rejse, hvor jeg ville være sikker på, at jeg fik indfriet det samme med et spændende produktsortiment, fokus på den vejledende del og professionalisme.

Hvad kan du godt lide at arbejde med, og hvad er du go’ til?

At jeg sammen med kunden og installatøren finder den absolut bedste løsning, og jeg følger tingene til dørs, så der hele tiden er klare linjer og afstemte forventninger til det færdige resultat.

Hvad er dine forventninger ift. ansættelsen i eco2LIGHT?

Jeg glæder mig til at få mulighed for at fortsætte mit gode samarbejde med eksisterende og nye eco2LIGHT-kunder, hvor jeg sætter teknisk god service og vejledning meget højt. Derudover ser jeg frem til at få nogle gode kollegaer, der ligesom jeg selv har noget erfaring inden for branchen.

Vi ser alle frem til et givende og stærkt samarbejde, hvor den absolut vigtigste opgave er at kunne tilbyde kunderne de bedste, mest helstøbte belysningsløsninger i tæt samarbejde med den professionelle installatør.

08.09.2020eco2LIGHT

Sponseret

Flot lysoptimering i Køge Nord Sport Center

03.08.2020eco2LIGHT

Sponseret

Vi henter "Aalborg-drengen" hjem

02.07.2020eco2LIGHT

Sponseret

Smart Retrofit-løsning løfter Sønderborg International School

19.06.2020eco2LIGHT

Sponseret

Flot retrofitløsning på Viborg Private Realskole

10.06.2020eco2LIGHT

Sponseret

Lyset guider og tryllebinder os

01.04.2020eco2LIGHT

Sponseret

Et velovervejet partnerskab 2020