EL & TEKNIK’24 fik en flyvende start og slog besøgsrekord!

Med intet mindre end 3709 besøgende fik EL & TEKNIK 2024 en flyvende start, og satte besøgsrekord på messens dag nr. 1. Allerede om morgenen afslørede forhåndsregistreringerne, at de 167 udstillere ville få godt travlt i hallerne – og i løbet af de første timer var alle 3 messehaller fyldt med faglig summen og god messeaktivitet.

Foto: Kent Rasmussen

04.06.2024

Sponseret

Malene Staugaard Sturm, VELTEK

De studerende er en vigtig ressource

”Vi har nogle virkelig tilfredse udstillere i år. Messen er allerede på førstedagen godt besøgt, og vi kan mærke derude, at der har været mange mennesker. Flertallet italesætter, at de også er rigtig glade for de unge mennesker, der kommer til studiedagen. Det er et vigtigt aktiv, at de møder de unge mennesker, og det er en glædelig udvikling, som vi ikke har set tilsvarende før”, fortæller Per Rømer Kofod, Adm. Direktør i VELTEK.

Én af messens nye tiltag, Karrierecaféen, har ligeledes haft stor succes. Et område var nemlig arrangeret som et netværksområde for udstillere og studerende til at mødes og netværke om karrierer- og jobmuligheder.

”Udstillerne ser i dag de studerende som ressourcer og kommende arbejdskraft i et marked, som er udfordret på at finde kvalificerede og dygtige medarbejdere. Nogle af virksomhederne på standene har taget ung arbejdskraft med som standpersonale for netop at tiltrække denne målgruppe som kommende arbejdskraft. Denne udvikling i at se de studerende som potentielle fremtidige kunder og kollegaer er noget, vi værdsætter. Det giver messerne i dag et yderligere potentiale”, siger Per.

Hallerne summer af messeaktivitet og høj faglighed

Sikkerhedsstyrelsen har taget fat, hvor de slap for 2 år siden, og kommunikerer direkte i øjenhøjde med branchen. De projekterende og udførende i branchen kan ikke undgå at blive opmærksomme på, hvor de skal rette deres fokus ift. installation af bl.a. elbilladere og varmepumper.

Samtidig fik åbningen af Elektrificeringsscenen, et nyt initiativ på messen, en lovende start. Med Allan Andreasen (ABB), Mikael Mikkelsen (Microsoft) og Mikael Sivertsen (Vores Elnet) blev det en begivenhedsrig åbning, som tiltrak mange besøgende.

Også i hallerne skinner fagligheden igennem, hvor der blev snakket faglige emner, og ikke mindst også snakket om gamle dage med tidligere kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

Produktsiden

Går man rundt i hallerne vil elbilladning og varmepumper træde igennem på vejen igennem gangarealerne.

”Disse teknologier kan man måske anskue som nyere tendenser, og det er klart de to teknologier, der træder frem på messen i år. Der er til gengæld kommet mere forsyningsmateriel på standene i år, og mange produkter henvender sig til forsyningsbranchen, og det kan man måske betragte som, at denne del af branchen har fået en ’revival’”, forklarer Per Rømer Kofod og uddyber, at det kan have sin forklaring i, at messens tema i år fokuserer på elektrificeringen af Danmark.

”Det vi ser på standene, er naturligvis også en afspejling af nutidens samfundsdebat og den politiske dagsorden, vi har i Danmark i øjeblikket. Pilen peger i den grønne retning, og det ses absolut på EL & TEKNIK i år. Det kræver øgede investeringer i den elektriske infrastruktur”, tilføjer han.

En messe, du ikke vil gå glip af

Har du endnu ikke booket din gratis billet til EL & TEKNIK 2024, så skynd dig at sikre din plads. EL & TEKNIK er en absolut ’must see’ hvis du vil have et bredt indblik i den tekniske udvikling hvad angår systemer og produkter, og du vil få et godt indblik i både analoge og digitale produkter.

”Det er simpelthen umuligt at besøge EL & TEKNIK uden at være fagligt klogere når du tager hjem, end da du ankom”, afrunder Per Rømer Kofod. Du vil med sikkerhed også rende ind i branchefolk, du kender – eller måske endda gå hjem med nye værdifulde relationer.

Mere fra...

07.06.2024VELTEK

Sponseret

Arsene modtager legatet for unge eltekniske talenter 2024

04.06.2024VELTEK

Sponseret

EL & TEKNIK’24 fik en flyvende start og slog besøgsrekord!

30.04.2024VELTEK

Sponseret

El & Teknik 2024 – står for menneskelige relationer, forretning og viden

01.03.2024VELTEK

Sponseret

PRESSEMEDDELELSE: Tilmeldingen er åben til EL & TEKNIK’24

30.06.2023VELTEK

Sponseret

Uanset virksomhedsstørrelse giver det kun god mening sætte sig ind i EU-reglerne

28.06.2023VELTEK

Sponseret

Det er blevet tid til at revurdere Danmarks energifaktorer!