En kæmpe serviceaftale til millioner til Bravida

Fjernvarme Fyn Service A/S har tildelt Bravida Danmark en serviceaftale vedrørende vedligehold og udførelse af elinstallationer. Den samlede kontraktsum beløber sig til op imod DKK 66 millioner på 6 år.

Fjernvarme Fyn Service A/S har tildelt Bravida Danmark en serviceaftale vedrørende vedligehold og udførelse af elinstallationer. Den samlede kontraktsum beløber sig til op imod DKK 66 millioner på 6 år. Foto: Bravida..

Aftalen indeholder vedligehold og udførelse af elinstallationer, herunder elektriske maskininstallationer, elektriske bygningsinstallationer og elektriske anlæg. Hovedudførelsesstedet for rammeaftalen vil primært være Fjernvarme Fyns anlæg i Odense. Aftalen løber over seks år med mulighed for yderligere forlængelse i op til to år.
I løbet af aftalen forventer Bravida at beskæftige 12 montører og 2 lærlinge. I bedømmelsen af tilbudsgivningen blev der lagt særlig vægt på sammensætningen af et kontinuerligt team af medarbejdere med de rette kurser, erfaringer og kvalifikationer. 

Læs også: Bravida oplever stærk vækst både organisk og gennem opkøb 

Afdelingschef Lars Kristensen udtaler: 

”Jeg er glad for, at vi har underskrevet aftalen med Fjernvarme Fyn Service. Der har været en helt naturlig interesse i at få serviceaftalen, da vi er kommet på Fjernvarme Fyn igennem mange år og har medarbejdere, der har et indgående kendskab til installationerne, som ikke altid ligner almindelige elinstallationer. Derudover er Fjernvarme Fyn i gang med en omstilling til mere grøn energi, hvilket vi gerne vil bidrage til”.

Serviceaftalen er ikke et nyt bekendtskab for Bravida. 
”Det er tredje gang, vi vinder aftalen, og det er et godt fundament for vores serviceafdeling at vide, vi har så mange medarbejdere fast beskæftiget de kommende år. Det skaber tryghed. Det betyder samtidig, vi får fastholdt og udviklet et stærkt industriteam, vi kan trække på i perioder, hvor der måske er nedgang i opgaverne på Fjernvarme Fyn - det giver fleksibilitet”, siger afdelingschef Lars Kristensen. 

”Det skaber ro for begge parter, at vi nu har en rammeaftale som er gældende i 6 år. Vi er naturligvis glade for at det gennem udbuddet er bekræftet, at Bravida fortsat er en konkurrencedygtig samarbejdspartner for Fjernvarme Fyn”, siger vedligeholdelseschef i Fjernvarme Fyn A/S, Søren Moltrup Rasmussen. 

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

20.06.2024Installator.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

20.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne: God dag for famlieejede virksomheder

20.06.2024Installator.dk

Bravida henter erfaren profil til regional direktør-stilling

19.06.2024Installator.dk

Vest-El A/S bliver en del af InstallatørGruppen

18.06.2024Alcadon ApS

Sponseret

Den heldige vinder af el-løbehjulet blev…

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle