En nem måde at reducere dine kunders energiforbrug til varme.

Hvordan kan jeg hjælpe mine kunder med at reducere energiforbruget og spare penge på varmeregningen?

Hvornår har du sidst tjekket vandkvaliteten i dine kunders varmeanlæg?

Der er i gennemsnit 125-150 liter vand i rørsystemet og radiatorerne i de danske hjem. Ved at holde vandet i dine kunders varmeanlæg fri for slam kan du hjælpe dem med at spare op til 7 % om året på deres varmeregninger, og sikre at radiatorerne kan producere op til 47 % mere varme* uden at bruge mere energi.

For at finde ud af, hvor god vandkvaliteten er i varmeanlægget, anbefaler vi at lave en vand test. Hvis vandet har en dårlig kvalitet, bør anlægget skylles igennem, for at slippe af med slam, som blokerer for varmen i anlægget. Med en god vandkvalitet undgås også unødige udgifter til udskiftning/reparation af anlægs komponenter der ødelægges på grund af den dårlige vandkvalitet. Efter rensning er det vigtigt at igangsætte en vedvarende vedligeholdelses løsning med magnet filter, og en beskytter for at forhindre at slam dannes.

Hvis du overvejer at installere en varmepumpe/en energieffektiv kedel/andet opvarmningsapparat. Hvad skal jeg overveje?
Hvis du skal installere en ny kedel/varmepumpe, skal du sørge for, at den monteres på et system, hvor vandet er rent og fri for korrosion. Selv om apparatet er nyt, vil det være skadeligt for dets ydeevne at sætte et nyt varmeapparat på et ældre varmesystem, hvis der allerede er ophobet slam i rør og radiatorer.

”Tænk på det som en ny bil - du ville ikke putte gammel olie i en helt ny motor, så gør ikke det samme med dit varmesystem!” - COLIN YEARP, SPECIALIST I VARMEANLÆG OG UDDANNELSESCHEF HOS ADEY

Efter rensning er det vigtigt at igangsætte en vedvarende vedligeholdelses løsning med magnet filter, og en beskytter for at forhindre at slam dannes. 

Hvorfor føles radiatorer koldere i bunden end i toppen?
Det er sandsynligt, at der er korrosion i varmesystemet, som har forårsaget, at der er "slam" i bunden af radiatorerne. Når vandet bevæger sig op over slammet for at komme rundt i systemet, begynder slammet at danne en pyramideform i bunden af radiatoren, som skaber en barriere, der forhindrer varmen i at komme igennem.

Slam er den primære årsag til nedbrud i varmesystemer. Derfor skal slam fjernes, så varmesystemet fungerer bedre. Efter rensning er det vigtigt at igangsætte en vedvarende vedligeholdelses løsning med magnet filter, og en beskytter for at forhindre at slam dannes. Desuden vil et slam-frit system bruge mindre energi og potentielt spare op til 7 % om året på energiregningen, og reducere CO2 emissionerne med op til 250 kg*.

Vil du vide mere om, hvordan ADEY kan reducere dine kunders energiforbrug til opvarmning?
Klik på knappen nedenfor for at kontakte os i dag!

Kontakt os her:

22.09.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

Markedsførende adaptiv filtrering

23.06.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

En nem måde at reducere dine kunders energiforbrug til varme.

07.06.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

Imponerende garanti giver tryghed og lindring under økonomisk usikkerhed

25.04.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

Hurtig og effektiv skylningsproces af centralvarmesystemer med MagnaCleanse!