Imponerende garanti giver tryghed og lindring under økonomisk usikkerhed

Efter en periode med imponerende vækst i et usikkert klima har virksomheden for varmesystemer og vandbehandling ADEY Innovation SAS annonceret en ny udvidelse af deres garanti på alle virksomhedens filtre, som skal hjælpe med at berolige husejere, installatører og forhandlere i en tid med økonomisk usikkerhed.

Forlængelsen af garantiperioden for ADEY-produkter er velkommen på et tidspunkt, hvor mange er bekymrede over de hurtigt stigende udgifter til husholdninger og virksomheder. Foto: ADEY.

ADEY har nu forpligtet sig til at standardisere garantien på sine filtre til private husholdninger ved at udvide den til 10 år fra registreringstidspunktet efter installationen. Dette er en betydelig forøgelse fra blot to år tidligere og viser ADEY's høje og vedvarende niveau af kundeengagement.

ADEY's innovationsdirektør Helen Isherwood forklarer de fordele, som dette vil medføre:

"Hos ADEY har vi en ren tro og tillid til vores unikke magnetfiltre. Vi ved, at vi ved at udvide garantien på vores produkter til 10 år kan være med til at give både husejere, installatører, entreprenører og forhandlere den helt nødvendige ro i sindet og tryghed. Med de dramatisk stigende varmeudgifter ønsker vi at vise vores støtte til at hjælpe med at reducere omkostningerne, hvor det er muligt, og vi ønsker at fastholde vores forpligtelse til at sikre, at varme- og kedelanlæg kører effektivt hele året rundt."

ADEY byder garantiudvidelsen velkommen

Ligesom med den tidligere 2-årige garanti, dækker den nye 10-årige udvidede garanti også filtre, ventiler og interne dele til boliger.

LÆS OGSÅ: Øens VVS Entreprise A/S sørger for vand til toppen af ”Green Hills”

Denne forlængelse af garantiperioden for ADEY-produkter er velkommen på et tidspunkt, hvor mange er bekymrede over de hurtigt stigende udgifter til husholdninger og virksomheder, og den gælder for alle regioner med undtagelse af Kina.

Helen Isherwood fortsætter:

"Vi håber, at denne udvidede garanti vil mindske boligejernes bekymringer om fejl i varmesystemet og sikre, at deres systemer er beskyttet mod de skadelige virkninger af korrosion og magnetitopbygning i mindst 10 år. Dette er den hyppigste årsag til kedelfejl i boligopvarmningssystemer.”

En fordel for husejere, såvel som installatører

Fordelene ved den nye udvidede 10-årige garanti vil ikke kun kunne mærkes af boligejerne. Installatører og entreprenører vil drage fordel af, at de nu kan tilbyde løbende serviceplaner til deres kunder med visheden om, at alle dele under garantien vil blive dækket og udskiftet gratis. Den nye 10-årige udvidede garanti vil dermed reducere risikoen for de skadelige virkninger af korrosion- og magnetit i systemet

For forhandlerne er der også en betydelig fordel ved den nye 10-årige garanti, da ADEY vil støtte dem med deres kundebevidsthed og budskaber på en måde, der er klar og præcis og let at forstå, hvilket igen vil hjælpe dem med at vokse.

LÆS OGSÅ: Månedens udfordring: Installatører kan bidrage kæmpestort til energioptimering

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at passe på husvarmeanlæg, og dette nye garantiløfte fra ADEY kommer på det perfekte tidspunkt. Garantien skal registreres online senest 30 dage efter installationen.

-AKJ

22.09.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

Markedsførende adaptiv filtrering

23.06.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

En nem måde at reducere dine kunders energiforbrug til varme.

07.06.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

Imponerende garanti giver tryghed og lindring under økonomisk usikkerhed

25.04.2022ADEY INNOVATION SAS

Sponseret

Hurtig og effektiv skylningsproces af centralvarmesystemer med MagnaCleanse!