Energieffektivt sundt indeklima

Boligselskabet Birkebo er i gang med en omfattende totalrenovering af Byager Vænge i Birkerød, der skal gøre de 126 familie- og ungdomsboliger tidssvarende og energieffektive med et sundt indeklima.

Med MicroVent indbygges ventilationen i facaden, hvilket giver flere fordele, bl.a. enkel installation og et meget lavt energiforbrug. En høj varmegenvinding og et lydsvagt design sikrer høj komfort – også i mindre boliger..

Klyngehusene på Byager Vænge i Birkerød blev opført i 1970’erne og ud over, at tidens tand har sat sit præg på boligerne, har der været problemer med skimmelsvamp og bygningsfejl. Derfor satte Boligselskabet Birkebo i 2017 gang i en totalrenovering, der skal optimere boligerne og sikre, at de lever op til nutidens indeklima- og energikrav. 

Energioptimering og varmegenvinding stårhøjtpåprioriteringslisten,ogInVen- tilate blev udvalgt til at levere ventilation til de 126 ungdoms- og familieboliger.

Vores ventilationssystem MicroVent udmærker sig ved at have et meget lavt energiforbrug og en høj varmegenvin- ding på 92 pct. Desuden indbygges ventilationen i facaden, så den overhovedet ikke optager plads i boligen, forklarer Kim Friis Vedøe, salgschef hos InVentilate. MicroVent er samtidig yderst lydsvag og har specialudviklede indblæsnings- riste, sommodvirkertrækogsikreren høj brugerkomfort.

29.07.2020InVentilate

Sponseret

InVentilate installerer ventilation til Marel i Aarhus

14.04.2020InVentilate

Sponseret

Innovativ ventilation til fremtidens skole

31.01.2020InVentilate

Sponseret

Energieffektivt sundt indeklima

25.06.2019InVentilate

Sponseret

Inventilate leverer ventilation til stor energirenovering

10.01.2019InVentilate

Sponseret

Ventilation kan sikre boligen mod radon

09.10.2018InVentilate

Sponseret

Granparken i Ebeltoft vokser op igen