Få øget fleksibilitet med Wavin Q-BB

Wavin tilføjer nu endnu et produkt til rækken af regnvandskassetter til fremtidssikret håndtering af regnvand. Produktet hedder Wavin Q-BB og er i familie med Wavins Q-Bic regnvandskassette.

Wavin Q-BB anvendes i forbindelse med nye anlægsprojekter, og når eksisterende anlæg skal renoveres. Kassetten tager hensyn til miljøet, sikrer hurtig og nem installation og giver mulighed for mange kombinationsmuligheder.

Optimal tilpasning til større projekter
Wavin Q-BB håndterer infiltration og forsinkelse af regnvand, og sørger for optimal fleksibilitet, når løsningen skal tilpasses terræn, jordbundsforhold og nedsivningsforhold. Wavin Q-BB kan nemlig med stor fordel kombineres med Wavins Q-Bic regnvandskassette, som giver mulighed for tv-inspektion og rensning. Både Wavin Q-BB og Wavin Q-Bic anvendes i forbindelse med regnvandsløsninger til større anlægsprojekter som for eksempel afvanding af tagarealer ved kontorer og industrier samt veje og parkeringspladser.

Stærk modulløsning
Begge kassetter er lette at håndtere og kan hurtigt og nemt kobles sammen, til anlægget har den ønskede størrelse. Antallet af Wavin Q-Bic kassetter kan tilpasses præcist efter behovet for rensning og inspektion, og resten af løsningen kan bygges op enkelt og let med Wavin Q-BB kassetter.

Wavin Q-BB kan kombineres på et utal af måder med Wavin Q-Bic. Det betyder, at løsningerne kan skræddersys til ethvert projekt. For eksempel er det muligt at sammensætte løsninger, hvor det kun er bunden af regnvandsmagasinet, der kan renses og inspiceres, eller løsninger, hvor det er både bund og sider, der kan renses og inspiceres.

Kan også anvendes alene
Wavin Q-BB kan også anvendes alene i projekter, hvor der ikke stilles krav til rensning og TV-inspektion. Kassetterne er hurtige at installere, da der ikke skal monteres dækplader, og de kan krydsstables, hvilket giver høj stabilitet. Samtidig sikrer kassetternes styrke og stivhed, at de er velegnede til brug i trafikbelastede områder.

Har du spørgsmål til Wavin Q-BB, så kontakt Salgsafdelingen eller Teknisk Salgssupport på tlf.: 86 96 20 00.

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet