Få drømmen om varme i gulvet opfyldt - energirenovér med tilskud

Tænk smart og anvend wedi PreLine byggeplader til dit vådrum.

Lige nu har du mulighed for at få tilskud til renovering af dit vådrum, så det får vandbåret gulvvarme; for Energirenoveringspuljen har nemlig hele 96 mio. kr., som skal uddeles i bestræbelserne på at nedbringe energiforbruget i de danske helårsboliger.

Tænker du smart og anvender wedi PreLine byggeplader til energirenovering i vådrummet, berettiger det dig til tilskud. Pladerne er ideelle, når ønsket er et lækkert og lunt gulv, der varmer resten af rummet op.

Fordelene ved de lette PreLine byggeplader er talrige, og vandbåret gulvvarme er nu muligt på steder, hvor det før ikke lod sig gøre. Der kan monteres på beton- eller træunderlag, og derfor kan pladerne anvendes i træhuse, etagebyggeri, i fredede huse og i bygninger, hvor det er svært at komme rundt med byggematerialer. 

PreLine byggepladerne har en lav byggehøjde på ml. 30 og 60 mm, isoleringsværdien i pladerne er meget høj, og de præ-fræsede riller, der kan rumme vandbærende Alupex-slanger Ø 16 x 20 mm medvirker også til, at vi her har at gøre med et tids- og ressourcesparende produkt. Vendespor er integreret, så det er nemt at spartle og gøre klar til flisebelægning, derfor er montage af PreLine hurtigt. Og PreLine er særdeles energibesparende; gulvet holder simpelthen på varmen, og den opvarmede luft stiger naturligt op i rummet. Du kan læse meget mere om wedi PreLine her: https://bygmedwedi.dk/preline/

wedi PreLine gulvvarmeplader til vandbåren gulvvarme.

Hvad betyder gulvvarme for vores miljø, for økonomien og for dit velbefindende?

Der er naturligvis en grund til, at Energistyrelsen har installering af vandbåret gulvvarme med på listen over projekter, der gives tilskud til; Varme via vand, der er ført i gulvet, er en sund og billig form for varmkilde, investeringen er langtidsholdbar, energivenlig og fremtidssikret – ja, kort sagt er denne form for energirenovering god for klimaindsatsen. 

Herudover gør det naturligvis heller ikke noget, at din egen livskvalitet øges - varme i gulvet er behageligt og sundt. Når fødderne har det lunt og godt, spreder følelsen sig til resten af kroppen. Menneskets fødder har tusindvis af sensoriske nerveender, og de præger vores generelle velbefindende. Man slapper simpelthen bedre af, skuldrene sænkes, og vejrtrækningen bliver roligere, når fødderne ikke er kolde.

Hvordan kommer du videre med drømmen?

Skal du have del i de 96 millioner kroner i Energirenoveringspuljen, så kan du søge via dette link på Energistyrelsens hjemmeside – Husk at have dit MitId parat. Din helårsbolig skal være tinglyst i dit navn også selvom du måske ikke har overtaget boligen endnu. Der kan søges om midlerne fra den 11. oktober 2023, og arbejdet skal udføres af en håndværker.

wedi PreLine gulvvarme plader

  • - Rektangulære plader L. 1.240 mm, B. 600 mm
  • - højde 30-40-50-60 mm
  • - Forfræsede spor til Alupex-slanger Ø16
  • - 100% vandtæt
  • - Nem og hurtig montering
  • - wedi PreLine pladerne har desuden: MK godkendelse (MK 7.22/1727)
  • - EPD erklæringsnummer EPD-WDI-20190017-IAA1-EN
     

Mere fra...

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

20.03.2024wedi GmbH

Sponseret

Designoverflader til det eksklusive bad - Få stil og unik holdbarhed med wedi Marble

22.02.2024wedi GmbH

Sponseret

wedi leverer badeværelseselementer til unikt lejlighedshotel

25.01.2024wedi GmbH

Sponseret

Få ikke kolde fødder – vælg gulvvarme fra wedi