Farverige high-end armaturer vises frem på messe

GROHE stiller igen op på årets VVS-messe i Odense Congress Center den 24. til 26. maj. Grohe præsenterer en række skræddersyede produkter og nyheder til det professionelle marked.

En helt ny sort farvevariant, Phantom Black, som GROHE er ved at introducere på verdensmarkedet, bliver for første gang præsenteret for de danske kunder på messen. Phantom Black lanceres udelukkende på det professionelle marked og er både i design og kvalitet takket være en lak-coating-teknik, der gør alle GROHE Phantom Black-produkter meget holdbare og modstandsdygtige over for korrosion, falmning og ridser. Foto: Grohe..

Blandt nyhederne er GROHE Colors, der er et unikt sortiment af farverige high-end armaturer – herunder en helt ny sort variant med matchende tilbehør. GROHE kører en stor avanceret toetagers truck ind på standen med en innovativ indretning, der gør det muligt at visualisere, planlægge og udvælge produkter til et drømmebadeværelse både virtuelt og i 3D.

”Vi glæder os til atter at møde vores mange kunder og pleje de personlige relationer til både dem og andre samarbejdspartnere på vores stand, hvor vi i vores velkendte mørkeblå farver har gjort alt for at sikre dem en god oplevelse blandt andet ved flere særlige arrangementer. Jeg håber, at kunderne vil tage godt imod de dedikerede produkter, vi viser på messen. De er alle en del af GROHEs omfattende professionelle program med strategisk samarbejde og skræddersyede produkter og løsninger til det professionelle marked”, siger leder af GROHE i Danmark Poul Christian Pedersen, der selv vil være til stede på messen.

GROHE Colors
En helt ny sort farvevariant, Phantom Black, som GROHE er ved at introducere på verdensmarkedet, bliver for første gang præsenteret for de danske kunder på messen. Phantom Black lanceres udelukkende på det professionelle marked og er både i design og kvalitet takket være en lak-coating-teknik, der gør alle GROHE Phantom Black-produkter meget holdbare og modstandsdygtige over for korrosion, falmning og ridser.

Læs også: Erfaren partner til badsortiment viser sig frem på VVS-messe

Phantom Black er en del af et omfattende sortiment af farvede armaturer med matchende tilbehør, GROHE Colors, som er designet til den generelle trend med flere og mere markante farver i danskeres badeværelser. Colors gør det således muligt at skabe et farverigt badeværelse i ens egne farver, stil og finish med Essence armaturer, Euphoria brusesystemer, Smartcontrol indbygningssæt og matchende trykplader, tilbehør og kontrolpaneler.

GROHE Colors’ design kombinerer moderne, minimalistiske træk med bløde, organiske former i et elegant design i farverne Warm Sunset, Hard Graphite og Cool Sunrise og Phantom Black - med hele otte forskellige finish i skinnende, børstet eller mat at vælge i mellem.

Smart home, hygiejne og installationssystemer
På standen har GROHE også samlet en række andre produkter, der lever op til de professionelle markeders skærpede krav til funktionalitet, design og ressourcebesparelser. Det drejer sig blandt andet om smart home løsninger og berøringsfri armaturer, der matcher de avancerede hygiejnekrav i nutidens badeværelser og køkkener. Samtidig kan man opleve GROHEs installationssystemer, der tilbyder installatøren en sikker og hurtig metode til montering af væghængte toiletter, bideter og urinaler.

GROHE i møblerne
GROHEs store stand er indrettet med møbler fra det danske designfænomen, Mater Design, der siden 2006 har arbejdet med at omdanne overskudsmateriale og plastaffald til bæredygtige designermøbler. Overskudsplast fra GROHEs produktion indgår i flere af Mater Designs high-end designermøbler.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

22.05.2024Installator.dk

Derfor gik de med i Koble-samarbejdet

22.05.2024Installator.dk

31 veje til at gøre Danmarks bygninger mere energieffektive

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

16.05.2024Roth Danmark A/S

Sponseret

Roth Touchline® SL kontrolenhed med WiFi

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

07.05.2024Georg Fischer

Sponseret

Ny Forsyningsbog nr. 6

06.05.2024Unidrain A/S

Sponseret

Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde