Frese opruster på fjernvarmen

Der skal satses på totalløsninger til gavn for kunderne. Derfor styrker Frese nu sin District Energy-division med tre nye medarbejdere.

Fra venstre – Thomas Heide, Martin Overbjerg, Lotte Holmgreen Jensen, Søren Wandy Pedersen, René Graugaard..

Det, der begyndte som en god idé, som kunne spille intelligente IoT fjernvarmeløsninger på banen for Frese, har i den grad taget fart, og vi satser nu for alvor på en sektor, der kommer til at spille en afgørende rolle i de næste års klimaindsats – den grønne omstilling.

Vi udvikler løbende, og i tæt samarbejde med en række fjernvarmeselskaber og andre partnere, nye produkter og værktøjer, som kan styrke selskabernes energioptimering til gavn for både bundlinje og forbrugere.

Det kræver først og fremmest en dygtig stab af medarbejdere med dyb indsigt og bred forståelse af branchen.

Derfor er vi stolte af at kunne præsentere tre nye kolleger med mange års relevant erfaring, som i fremtiden vil komme vores fjernvarmekunder til gavn. Med deres ekspertise vil vi fremadrettet kunne tilbyde løsninger og ikke kun komponenter. Altså en langt større produktportefølje til fjernvarmesektoren i Danmark og i andre lande, som også satser på District Energy.

De tre slutter sig til Business Development Manager Martin Overbjerg, der siden april 2019 har været nøglemedarbejder i Freses udvikling og salg af IoT-løsninger til District Energy, og Søren Wandy Pedersen, der er ansvarlig for den danske salgsafdeling for Fjernvarme.

Freses tre nye medarbejdere er:

René Graugaard, Sales & Business Development Manager, Valve Systems.

René Graugaard er ekspert i helsvejste kugleventiler og deres applikationer i fjernvarmenetværk. Frese opkøbte i foråret DE Valves A/S, som udvikler og fremstiller denne ventiltype. Med René Graugaard ombord styrkes salgsorganisationen, så vi kan tilbyde vores kunder endnu bedre rådgivning og skabe yderligere tempo på afsætningen af dette for Frese relativt nye produktområde.

Thomas Heide, Sales & Business Development Manager, Cabinet Solutions.

Thomas Heide er ekspert i skabe og dæksler til fjernvarmesektoren. Dette produktområde har stor synergi med vores IOT-ventilprodukter, der meget ofte placeres i den slags skabe, som Thomas har stor erfaring med at sælge. Fremover er det tanken, at vi kan sælge IOT-ventiler både til opgradering af eksisterende skabe, og som en pakkeløsning med nye skabe eller brønde med dæksler. Alt sammen med det formål at reducere varmetabet og forbedre driftsøkonomien for netværksoperatøren.

Lotte Holmgreen Jensen, Sales Support

Lotte Holmgreen Jensen er en effektiv salgssupporter, som skal understøtte salgsarbejdet for hele det danske fjernvarmeteam. Hun bliver den organisatoriske nøglemedarbejder, der skal skabe basis for salgsindsatsen og som gennem aktiv dialog med vores kunder sikrer, at vi lever op til deres forventninger.

Alle tre starter hos Frese d. 2. november 2020, og alle er meget velkomne til at lægge billet ind på et møde med en eller flere af dem. Det gøres ved at sende en e-mail til districtenergy@frese.dk.

Vi glæder os til at sige velkommen til tre nye kolleger, som vil være med til at sikre og udvikle Freses bidrag til den grønne omstilling i dansk fjernvarme.

Mere fra...

28.06.2022Frese A/S

Sponseret

Freses boosterstation blev et tilløbsstykke

31.03.2022Frese A/S

Sponseret

Find den digitale vej til energibesparelser med to nye Frese-produkter

14.01.2022Frese A/S

Sponseret

Nyt forum skal styrke ledersproget i Frese

06.10.2021Frese A/S

Sponseret

Frese har travlt med messer i 2021

05.04.2021Frese A/S

Sponseret

Frese introducerer dedikeret digital aktuator

19.11.2020Frese A/S

Sponseret

Frese lancerer dynamisk termostatisk radiatorventil