Frese udvider direktionen – og ruster sig til yderligere vækst

Frese Gruppen har udnævnt Ulrich Gammelgaard som ny CFO og Peter Agneborn som ny CCO. De indtræder begge i koncerndirektionen sammen med CEO René Barington.

Billede fra Venstre: Ulrich Gammelgaard, René Barington, Peter Agneborn. Foto: Frese

Med den nye styrkede koncerndirektion tager Frese, som har hovedkvarter i Slagelse, hul på et nyt kapitel i den vækstrejse, der de senere år har budt på en gennemsnitlig årlig vækst på ca. 10%. 

”Vi er utrolig glade for, at Peter og Ulrich har valgt at bidrage til Freses fortsatte vækst. Vi har store forventninger til fremtiden, og vi ved, at yderligere vækst kræver, at vi har erfarne og kompetente folk med på holdet. Det har vi nu”, siger René Barington, CEO hos Frese.

Ulrich Gammelgaard kommer fra en stilling som Vice President for Finance & Performance Management hos Velux. Ulrich har solid erfaring med økonomi, IT og komplekse forsyningskæder inden for produktion og logistik. ”Frese er en meget attraktiv virksomhed med en dyb værdikæde. Vi udvikler for eksempel bæredygtige produkter, vi har komplekse logistikkæder og vi har globalt salg på markeder i vækst. Der er kort sagt rigtig mange spændende opgaver at involvere sig i”, siger Ulrich Gammelgaard.

Peter Agneborn har senest været ansat som Divisional Sales & Marketing Director hos IMI Hydronic Engineering. Peter har stor brancheerfaring, og han får det overordnede ansvar for salg og marketing. ”Jeg glæder mig til at bruge min lange erfaring inden for salg og marketing, ikke mindst fra branchen, til at bidrage til yderligere vækst i en virksomhed, som er kendt for blandt andet innovative produkter af meget høj kvalitet. Produkter, der i rigtig mange tilfælde bidrager til at reducere CO2-udledningen hos vores samarbejdspartnere”, siger Peter Agneborn. 

Frese er i dag både en førende aktør på det globale marked for dynamisk ventilteknologi til regulering af varme- og kølesystemer og nordens førende metal- og stålstøberi. Virksomheden har en omfattende produktportefølje, betjener meget forskellige internationale kundesegmenter på tværs af en række sektorer og har produktion flere steder i verden. 

”Det er ingen overdrivelse at påstå, at vi ser ind i en spændende fremtid, hvor alle dele af vores forretning bliver mere kompleks”, fortæller René Barington. ”Med udvidelsen af koncerndirektionen kan vi nu for alvor sætte 100 % fokus på alle dele af virksomheden”.

Frese Gruppen

  • blev etableret i 1944 og har hovedkvarter i Slagelse
  • har 337 medarbejdere
  • er familieejet og omfatter Frese A/S, Frese Metal- og Stålstøberi A/S og Frese Ejendomme ApS
  • udvikler og producerer dynamisk ventilteknologi og andre innovative løsninger til flowstyring af varme- og kølesystemer inden for store byggerier, fjernvarme, marine og industri
  • leverer til kunder i hele verden
  • føler et stort ansvar for klimaindsatsen og den grønne omstilling og har et solidt fokus på energioptimering og bæredygtighed.
  • har produktion i Slagelse og Glamsbjerg i Danmark, samt i Storbritannien og Kina. 

Mere fra...

23.05.2024Frese A/S

Sponseret

Frese udvider direktionen – og ruster sig til yderligere vækst

28.06.2022Frese A/S

Sponseret

Freses boosterstation blev et tilløbsstykke

31.03.2022Frese A/S

Sponseret

Find den digitale vej til energibesparelser med to nye Frese-produkter

14.01.2022Frese A/S

Sponseret

Nyt forum skal styrke ledersproget i Frese

06.10.2021Frese A/S

Sponseret

Frese har travlt med messer i 2021

05.04.2021Frese A/S

Sponseret

Frese introducerer dedikeret digital aktuator