Geberit fortsætter kampen for duschtoilettet

Til trods for danskernes skepsis fortsætter Geberit kampen for udbrede duschtoilettet herhjemme. I 2013 blev virksomhedens toilet AquaClean installeret på Hotel d’Angleterres værelser, og til april kommer der endnu flere dusch-modeller på markedet.

Sidste år blev Geberits AquaClean duschtoiletter installeret på Hotel d’Angleterre, som har været igennem en gennemgribende renovering..

Sidste år viste en omfattende undersøgelse, at danskerne er en af de befolkninger i verden, der er mest skeptiske overfor såkaldte duschtoiletter, som klarer rengøringen efter et toiletbesøg med en varm vandstråle.

Læs også: Danskerne skeptiske overfor duschtoiletter

Det betyder omvendt også, at der i Danmark er et stort uudnyttet potentiale for produktet, som stadig kun er installeret på et fåtal af badeværelser rundt om i landet.

Læs også: Luksushotel installerer douchetoiletter

Den konstruktive holdning har man i hvert fald hos Geberit, der siden 2007 har satset hårdt på at løbe markedet for duschtoiletter i gang i Danmark.

Produkter installeret på d’Angleterre
Ifølge Bent Knudsen, der er landechef for Geberit Danmark, går salget ”efter planen” og 2013 bød da også på flere lyspunkter for Geberits AquaClean modeller.

Blandt andet er virksomhedens duschtoiletter blevet installeret på det hæderkronede d’Angleterre i København. Den ordre glæder Bent Knudsen sig meget over.

”At komme ind på det nyrenoverede d’Angleterre er en god case for os. Det er et meget kendt hotel, og det bliver besøgt af mange opinionsdannere, som vi gerne vil have til at prøve duschtoilettet. Et andet element er, at der kommer mange internationale kunder på d’Angleterre, som er vant til et produkt som vores fra udlandet, og nogle af dem forventer det måske lige frem”, siger Bent Knudsen.

Forbrugere inviteret til test
Geberit har i 2013 også forsøgt at få den almindelige dansker til at stifte bekendtskab med duschtoilettet ved at invitere til test i landets Bad & Design-butikker. Et forsøg som, ifølge Bent Knudsen, gik rigtig godt.

Læs også: Geberit vokser i Danmark

”For mange er det grænseoverskridende at prøve toilettet første gang, men det gik godt, og der var rigtig mange inde og afprøve, hvordan et duschtoilet føles. Det glæder vi os over, for det er nu en gang en forudsætning, at folk har prøvet et nyt produkt, hvis man gerne vil have dem til at investere i det. Vores forventning er dog, at der i mange tilfælde går noget tid fra folk har prøvet toilettet, til de vælger at købe, for det er jo en relativt stor investering”, siger Bent Knudsen.

Nye modeller til foråret
Han fortæller, at Geberit i år vil fortsætte markedsføringen af AquaClean-toiletterne med uformindsket styrke og også lancere nye duschprodukter herhjemme, som er tilpasset det nordiske marked.

I modsætning til de første AquaClean-modeller som var væghægte, bliver de nye modeller nemlig gulvstående toiletter.

”I Norden har vi typisk gulvstående toiletter, hvor de væghægte modeller er meget mere udbredt i andre lande. Derfor forventer vi, at de nye modeller vil appellere endnu mere til danskerne”, understreger Bent Knudsen.

De ny modeller ventes at være klar til det danske marked til april.

Læs mere om markedet for duschtoiletter og andre tendenser inden for sanitet i den trykte udgave af Erhvervsmagasinet Installatør, som udkommer 14. februar. 

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

25.06.2024Installator.dk

Elafgifter får boligejere til at frakoble solceller

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

18.06.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Strategisk samarbejde om service på Minicam inspektionskameraer

12.06.2024wedi GmbH

Sponseret

Nyd yoga på opvarmet gulv med wedi - med en fantastisk udsigt til himmel og fjord!

07.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Delta-T-styring giver store energibesparelser og optimal drift

06.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Nedsæt bygningens energiforbrug, når du vælger ventiler

05.06.2024Installator.dk

Wavin har vundet største offentlige udbud af fjernvarmeløsninger

04.06.2024Geberit A/S

Sponseret

Geberit fejrer jubilæum med morgenbrød i alle grossistbutikker

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle