Grav ikke pengene ned eller brug dem på fossil energi - brug dem i stedet på klima og miljørigtig solcellebelysning

23.05.2019

Sponseret

NEWTEK

ActiveLights™ Solar vejbelysningsserien fra svenske Leading Light AB betyder 100 % bæredygtig belysning for 0 % energiomkostninger og med 0 % CO2-udslip! Bedre kan det ikke være, når vi tænker på klodens klima og miljø, og vores næste generationer.


ActiveLights™ Solar systemerne er vejbelysning til fodgænger- og cykelstier, parker, busstoppesteder, broer og lignende miljøer baseret på ren solenergi. På ELFACK 2019 i Göteborg præsenteredes den næste generation, suppleret med de nye modeller Solar 4.1, 5.1 og Retrofit.

Udviklet i samarbejde med Stockholms Tekniske Universitet (KTH), testet i over 2,5 år af svenske Trafikverket og siden leveret til over 80 kommuner og statslige vejvæsener i Norden siden 2014, borger for ActiveLights™ Solar seriens høje kvalitet.

De unikke ActiveLights™ SOLAR belysnings-systemer har diskrete solceller og er udviklet til vores nordiske klima med få soltimer om vinteren.

Systemerne aktiveres under bevægelse, hvilket skaber lys og sikkerhed for forbipasserende. De er omkostningseffektive og helt selvforsynende med energi.

Da de kommunikerer trådløst, kræves der i realiteten ingen tilslutning til et strømførende fordyrende kabel. Mastesystemerne kan dog leveres som hybrid, hvor batterierne suppleres med energi fra nettet.

ActiveLights™ SOLAR belysningssystemerne er behovsstyrede og selvforsynende, fordi der rigtig mange steder, ikke kræves eller ønskes et konstant lys gennem natten.

Bevægelsesensorerne tænder trådløst 3(4) lamper foran den gående/kørende. Med placeringsafstande  på 15 – 25m betyder det, at der hele tiden er belysning 45 – 75 m frem.

Se YouTube videoer her og her

04.06.2020NEWTEK

Sponseret

INNOVATIV OPLADNING FOR EJENDOMME OG STØRRE PARKERINGSANLÆG

20.02.2020NEWTEK

Sponseret

Ladestander, der matcher moderne ejendomsarkitektur

18.10.2019NEWTEK

Sponseret

Valg af en opladestation; hvad skal vi se efter?

05.09.2019NEWTEK

Sponseret

Invester og faciliter opladning til elbiler!

27.06.2019NEWTEK

Sponseret

Smart (City) bænken

23.05.2019NEWTEK

Sponseret

Grav ikke pengene ned eller brug dem på fossil energi - brug dem i stedet på klima og miljørigtig solcellebelysning