INNOVATIV OPLADNING FOR EJENDOMME OG STØRRE PARKERINGSANLÆG

Elbiler og ladehybrider fortsætter deres fremgang - både til privat og erhvervsmæssig kørsel. Det vil de fortsætte med, i år frem - hurtigere og flere. Det er derfor oplagt, at muligheder for at oplade et elektrisk køretøj vil øge værdien af en ejendom og et parkeringsanlæg.

04.06.2020

Sponseret

NEWTEK

EN MODERNE OG FREMTIDSRETTET LADEINFRASTRUKTUR

Firmaet NEWTEK arbejder med ladeløsninger, der er rettet mod virksomheder som driver ejendomme og parkeringsanlæg. De har ladestationer til vægmontage eller til fast eller løst underlag. De gør det enkelt og rimeligt at investere i en moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur - ude og inde.

INTELLIGENT OPLADNING ER ALFA OG OMEGA

NEWTEKs ladestationer erstatter ikke bare stikkontakten, men giver meget mere effekt, en meget smartere styring og en højere grad af sikkerhed. De er intelligente og kommunikerer med elbilens ladeteknologi før ladningen startes, og de er el-teknisk dimensioneret og sikret op til 22KW AC i det enkelte ladestik.

ER DER TILSTRÆKKELIG MED STRØM TIL RÅDIGHED?

Mange eksisterende ejendomme og parkeringsanlæg er typisk ikke tilstrækkelig forsynet med strøm og risikerer at få installeret en ladeløsning, der ikke er optimal nu og fremover. NEWTEKs ladere udnytter til fulde den tilgængelige strømkapacitet med lastbalancering. Når flere ladere kobles sammen i serie som Master-Slaver på den samme sikring vil strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellem enhedernes ladepunkter.

TILPASNING TIL ÆNDRET LADEBEHOV

Ladebehovet vil ændres med tiden og det skal derfor være enkelt at udvide ladeanlægget. Installeret gennemsløjfet i en Master-Slave installation, støtter NEWTEKs intelligente ladere udvidelsen med op til 20-25 ladere på det samme strømkabel. Udvidelsen vil kræve væsentlig mindre arbejde end traditionelle ladestationer.

FORDELING AF OMKOSTNINGERNE VED OPLADNING

Adgangen til laderne kan være en privat gruppe eller en semi- eller heloffentlig gruppe, med RFID kort/brik eller mobil app. NEWTEK giver deres kunder mulighed for at vælge forskellige afregningsservices, og de giver en nøjagtig oversigt over strømforbruget på den enkelte laderstation, inkl. analyser/rapporter. NEWTEK kan tilbyde direkte afregning af brugeren eller man kan få strømdata til egen fakturering af eks. medarbejdere eller lejere.

FREMTIDSSIKREDE LADESTATIONER

Kommunikationen mellem laderne foregår enten via LAN kabel eller Wi-Fi. Når laderen har kontakt til nettet, kan NEWTEK opdatere med nyeste software version. De er også åbne overfor tilkobling af en ekstern ladeoperatør, man måske allerede samarbejder med. Få en komplet færdig løsning! NEWTEK er til rådighed med rådgivning om hardware, installation, drift, service og evt. finansiering.

04.06.2020NEWTEK

Sponseret

INNOVATIV OPLADNING FOR EJENDOMME OG STØRRE PARKERINGSANLÆG

20.02.2020NEWTEK

Sponseret

Ladestander, der matcher moderne ejendomsarkitektur

18.10.2019NEWTEK

Sponseret

Valg af en opladestation; hvad skal vi se efter?

05.09.2019NEWTEK

Sponseret

Invester og faciliter opladning til elbiler!

27.06.2019NEWTEK

Sponseret

Smart (City) bænken

23.05.2019NEWTEK

Sponseret

Grav ikke pengene ned eller brug dem på fossil energi - brug dem i stedet på klima og miljørigtig solcellebelysning