Ladestander, der matcher moderne ejendomsarkitektur

20.02.2020

Sponseret

NEWTEK

Skal der vælges en ladestander, der matcher både moderne ejendomsarkitektur og krav til robusthed og smart funktionalitet, så er eSAT og eBOX laderne fra Hesotec Electrify ikke til at komme udenom. De sætter nye standarder for industrielt design og høj kvalitet. Med komponenter i tysk kvalitet, sikres høj pålidelighed og lille vedligehold.

Uanset om det er på virksomheden, et offentligt sted eller derhjemme, så vokser elektromobiliteten de næste mange år frem, hurtigere og hurtigere. En række nye hybrid- og elektriske køretøjer fra forskellige bilproducenter, er allerede egnede til daglig brug, så længe der også er en velfungerende opladnings-infrastruktur.

Hesotec Electrify udvikler og producerer enkle, komplette løsninger til en hurtig, sikker og elegant opladning til virksomheder, offentlige og private kunder. Fra årsskiftet er der indledt et samarbejde med NEWTEK om salg af løsningerne i Danmark.

For at gøre det muligt for private og offentlige virksomheder at drage fordel af elektromobilitet ved at etablere deres egen opladningsinfrastruktur, tilbyder eSAT og eBOX skalerbare opladningskoncepter, der opfylder mange forskellige scenarier.

Laderne aktiveres enten via et RFID ladekort, en mobil app eller en PC. Opladningsstyringssystemet ”eLMS” gør det, i kombination med en cloud server, meget praktisk at betjene hele ejendommens opladnings-infrastruktur. Så uanset om scenariet handler om opladning ved virksomheden, ved supermarkedet, ved hotellet, ved restauranten eller ved den offentlige institution, så er opladningskonceptet der!

eSAT og eBOX laderne differentierer sig fra andre ladere på markedet, ved et elegant, slankt cylindrisk design, men også ved individuel farvelægning eller personalisering. 

Hermed kan de tilpasses forskellige arkitekturer gennem enten et diskret eller opsigtsvækkende design. Sidstnævnte kan anvendes i reklameøjemed!

Søger du en stilfuld, men stadig robust opladeløsning og vil du vide mere om eSAT og eBOX eller de andre smarte opladningsløsninger fra NEWTEK, så kontakt os på

Telefon: 21 24 24 54 og få rådgivning om hardware, installation, drift, service og finansieringsmuligheder.

04.06.2020NEWTEK

Sponseret

INNOVATIV OPLADNING FOR EJENDOMME OG STØRRE PARKERINGSANLÆG

20.02.2020NEWTEK

Sponseret

Ladestander, der matcher moderne ejendomsarkitektur

18.10.2019NEWTEK

Sponseret

Valg af en opladestation; hvad skal vi se efter?

05.09.2019NEWTEK

Sponseret

Invester og faciliter opladning til elbiler!

27.06.2019NEWTEK

Sponseret

Smart (City) bænken

23.05.2019NEWTEK

Sponseret

Grav ikke pengene ned eller brug dem på fossil energi - brug dem i stedet på klima og miljørigtig solcellebelysning