GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

Her vil GROHE byde branchen velkommen, både til deres stand, såvel som til GROHEs store truck, hvor man vil kunne opleve de forskellige køkken- og baduniverser.

I løbet af VVS-dagene har GROHE en masse spændende produkter og intiativer at vise frem, herunder berøringsfrie produkter, innoverende teknologier, samt flere varianter af indbyningsløsninger.  GROHE slår et slag for design med det unikke GROHE Color sortiment, samt nye og klassiske produkter til både køkkenet og badeværelset. Med vand og energi besparende produkter, giver GROHE også et indblik i hvordan virksomheden konstant arbejder på at udvikle og tilbyde produkter, der kan hjælpe både forbrugerne og bygherrer med at minimere deres klimaaftryk gennem blandt andet GROHEs Cradle to Cradle® certificerede produkter

Med et besøg forbi GROHEs stand og truck garanteres fornyet inspiration til realiseringen af den komplette badeværelsesoplevelse, fra design, innnovation, teknologi til bæredygtighed.  Her kan nysgerrige VVS’ere og fagfolk i branchen få indsigt i de nuværende badeværelsestendenser, og hvordan GROHEs store sortiment af produkter giver muligheden for at udtrykke en strømlinet designstil med alt fra cisterner og keramik til armaturer og brusesystemer.

Find os på VVS'23: Stand D-6039

Denne artikel er del af et tema:

Tema om VVS-messen 2023

VVS-messen åbner dørene for at udforske de nyeste tendenser og teknologier inden for VVS-branchen. Fra banebrydende bæredygtige løsninger til de nyeste smarte teknologier, er dette stedet, hvor fremtidens VVS-løsninger bliver til virkelighed. Mød branchens eksperter, udvid dit netværk og få indsigt i de seneste branchenyheder og innovationer. 

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning