GROHE lancerer ambitiøs digital oplevelses-hub

Den 16. marts lancerede GROHE en digital platform med skræddersyet indhold til alle interessenter og med helt nye muligheder for at interagere online med de besøgende. "Det skal være branchens Netflix", lyder det.

”Grohe X skal være vvs-branchens Netflix”, fortalte Jonas Brennwald ved åbningspræsentationen for platformen. Foto: Grohe..

På grund af covid-19- pandemien har GROHE trukket sig fra verdens førende messe for vand og sanitet, ISH, i marts måned, hvor virksomhedens traditionelt har en af messens største og bedst besøgte stande. Som alternativ har sanitetsproducenten udviklet et helt nyt digitalt mødested for brandets kunder og interessenter, GROHE X, der blev åbnet den 16. marts.

GROHE X er ikke kun en erstatning for messeaktiviteterne som en virtuel messe, men er udviklet som branchens første digitale oplevelses-hub. Her får de besøgende mulighed for at skabe deres egen individuelle brandoplevelse takket være informativt og inspirerende multimedie indhold, der er målrettet behovene hos de professionelle forretningspartnere og forbrugere – lyder det i en pressemeddelelse.

”One-size-fits-all har vist sig ikke at passe til nogen som helst. Der er brug for skræddersyede kanaler, produkter, løsninger og kommunikation, og det skal vores nye digitale univers understøtte. Vi har for eksempel lanceret et initiativ, hvor vi certificerer installatører i installation af vores produkter. Det er med til at løfte den gode oplevelse af kvaliteten for både installatører og slutkunder”, fortalte Jonas Brennwald på den digitale keynote-præsentation, der lancerede Grohe X. Jonas Brennwald udgør sammen med Thomas Fuhr topledelsen i Grohe AG.

Det nye sted at mødes
”Grohe X skal være en multimedieoplevelse, man kan kalde det vvs-branchens Netflix”, tilføjede Jonas Brennwald.

I en tid hvor mulighederne for ansigt til ansigt-møder er begrænsede, kan GROHE X sikre et nyt miljø til samarbejde og deling af ideer. Ud over at samle store mængde af gratis redaktionelt indhold på ét sted, lanceres platformen med en række funktioner og events, der er skræddersyet til GROHEs forskellige interessenter som installatører, grossister, arkitekter og designere samt forbrugere. Så uanset om en branchekunde fx ønsker at vide,

• hvilke globale tendenser, der påvirker sanitetsforretningen, eller
• en installatør er på udkig efter vejledningsvideoer, der kan gøre arbejdsdagen lettere, eller
• en arkitekt søger inspiration fra de nyeste trends, eller
• en forbruger søger efter moderne produktinnovationer for at gøre drømmebadeværelset til virkelighed,

kan svarene ifølge virksomheden findes på GROHE X.

LÆS OGSÅ: GROHE vil certificere installatører og professionalisere værdikæden for sanitet

Platformen byder samtidig på helt nye måder at interagere på med online kontakt til GROHE-brandeksperter og dedikeret faglig support fra teknikere, konsulenter mv. Formålet er, at GROHE X skal bringe verden tættere sammen som en platform til engageret udveksling af ideer med støtte fra GROHEs eksperter.

Sætter kunden i centrum
Med skræddersyet indhold, der er nøje tilpasset den enkelte målgruppe, afspejler GROHE X også virksomhedens nye kommercielle strategi, som blev introduceret sidste år. Baseret på omfattende feedback fra kunder udviklede ledelsesteamet en go-to-marked tilgang, der tilbyder en differentieret produktportefølje og dedikerede tjenester til hver af målgrupperne. Fokus på kundernes behov og ambitioner har også en central betydning for de nye produkter, som virksomheden vil præsentere på GROHE X. Udvikling af relevante produktløsninger, der forbedrer forbrugernes liv, kræver en dyb forståelse for, hvad forbrugerne ønsker til deres boligindretning.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle