Grossisternes ven har set lyset

Med et erklæret mål om at være grossisternes tætte partner har LumenLight sat ambitiøse vækstmål og er kommet stærkt fra start. Den nye belysningsvirksomhed fokuserer både på innovative løsninger og klassikere. I spidsen er den erfarne og branchekyndige P

I front for LumenLight ApS er 50-årige Peter Aaløse, der har formuleret en klar strategi for den nye virksomhed: Lumen:Light ApS.

Med et stramt og målrettet produktsortiment er LumenLight ApS gået i markedet med en ambition om at gøre en forskel i det hastigt voksende marked for LED-belysning i Danmark.

I front er 50-årige Peter Aaløse, der har formuleret en klar strategi for den nye virksomhed: Lumen:Light ApS skal være grossisternes bedste ven, hvor Peter Aaløse og hans team finder produkter og udvikler belysningsløsninger til det danske marked, løfter produktansvaret og servicerer med back-to-back information og kyndig vejledning om produkter og anvendelsesmuligheder.

Fokus på rådgivning og kundeservice

De seneste 10-12 år er belysningsbranchen blevet markant større. Det skyldes ikke mindst LED-teknologien og digitaliseringen, der har skabt helt nye muligheder inden for design og energioptimering. Men i kombination med nethandel og lave indkøbspriser fra de store producentlande, har de samme muligheder skærpet konkurrencen i markedet, hvor loyalitet ikke altid er prioriteret i værdikæden.

Det er netop her LumenLight vil sætte ind ved at fokusere på professionel rådgivning og høj grad af kundeservice, der efter Peter Aaløses mening altid er efterspurgt af de seriøse spillere i markedet.

  • Ændringerne i branchen er sket i et tempo, som hverken leverandører, producenter og kunder helt har kunnet nå at følge med i. For inden man fik de bestilte varer på lager, havde en anden aktør et nyt og billigere produkt på hylden. Vores berettigelse i branchen skal være, at relationer til både kunder og leverandører med en høj grad af service gør, at der skal mere end pris til at skifte, understreger Peter Aaløse, der oprindeligt er handelsuddannet hos Jungheinrich Danmark A/S.

Fokus på rådgivning og kundeservice

Efter tiden hos Junghenrich blev Peter Aaløse i 1989 ansat hos John Nielsen, der havde stiftet Flash Light året før. Her har Peter Aaløse gennem de seneste 20 år besøgt leverandører på fabrikker og messer i udlandet, hvor han har afdækket markedet og nøje udvalgt produkter til det danske marked.

Peter Aaløse har således opbygget en solid erfaring med hele værdikæden fra produktudvikling over kontraktforhandling til levering og ved, hvilke krav især de danske grossister har til produktkvalitet, ansvar, dokumentation og support. En erfaring, som kommer samarbejdspartnere og kunder til gode i LumenLight.

  • Vi har lagt en klar strategi, hvor vi tilbyder eksklusive varer til de enkelte aftagere. Sortimentet vil både udvikle sig i et samarbejde mellem os og aftager, men også med en innovativ baseret portefølje fra os, hvis vi ser et vindue i markedet, siger Peter Aaløse, der fortæller, at mindre batches kun leveres til pilot- og referenceprojekter, mens salgs- og supportfokus er på de danske grossister.

LumenLight har etableret sig i rummelige lokaler i et af Kastrups industrikvarterer og er fra starten lagerførende primært på de klassiske produkter, mens specialprodukter og eksklusive produkter til de respektive grossister hjemtages på ordre med egne navne og EAN-numre.

Iværksætteren privat

Efter sin handelsuddannelse har Peter Aaløse taget en merkonom i indkøb og uddannet sig til logistik-teknolog på Teknologisk Institut, ligesom han har taget en mini-MBA. Peter Aaløse er gift med Bettina, der er souschef på et opholdssted for børn og unge, og sammen har de Oskar på 13 år og Amanda på 20 år. I fritiden er Peter Aaløse blandt andet engageret i en madklub, hvor flere generationer laver gourmetmad med gæstekokke og nyder mad og socialt samvær. 

12.08.2020LumenLight

Sponseret

Belysning, der får kunderne tilbage i butikkerne

29.04.2020LumenLight

Sponseret

LED-strips er nummer et til sikkert lys på arbejdspladsen

17.12.2019LumenLight

Sponseret

Klassiker til nemmere montering

17.10.2019LumenLight

Sponseret

Hundredmetervis af klart lys

14.10.2019LumenLight

Sponseret

Grossisternes ven har set lyset