LED-strips er nummer et til sikkert lys på arbejdspladsen

Hos JT EL-PRO på Fyn er LumenLight LED-strips førstevalg, når firmaet skal etablere korrekt belysning på en byggeplads

JT EL-PRO gør klar til at sætte LED-strips op på byggepladsen i Odense. LED-strips udmærker sig på flere punkter, blandt ved at være nemme at trække rundt om hjørner og ind i vinger af byggeriet. .

For elinstallatør Tue Braas er der ingen tvivl, når han bliver bedt om at etablere indendørs belysning på en byggeplads: Det skal være LED-strips. Til to af de større opgaver, som hans firma JT EL-PRO er med i, bruger han LIT230 fra LumenLight, leveret af Solar. Det er på en renoveringsopgave i Rødovre og til et nybyggeri i Odenses ny bydel Gartnerbyen.

Med en app på telefonen er det hurtigt at tjekke, om belysningen svarer det den vejledende værdi, målt i antal lux. .

  • Jamen, der er ikke noget at rafle om. LED-strips slår de traditionelle armaturer på alle parametre. Vi vælger aldrig andet nu, siger Tue Braas.
  • Det giver bedre lys, det er nemt at sætte op og tilpasse, det er robust, og det tåler vand. Det er så også dyrere end de traditionelle armaturer, men det er nærmest 100 gange hurtigere at sætte op, så de penge tjener vi hurtigt hjem.

LED-strips øger sikkerheden

I Gartnerbyen har JT EL-PRO el-entreprisen på 126 seniorboliger i et etagebyggeri med Skjøde A/S som totalentreprenør. Det var specificeret i Skjødes udbud til underentreprenørerne, at den indendørs belysning af byggepladsen skulle udføres med ’lyskæder for at sikre en jævn belysning’. Her valgte Tue Braas så LED-strips fra LumenLight.

  • Før, når vi lavede indendørs belysning af byggepladser, brugte vi armaturer. I et etagebyggeri som dette her ville vi sætte et armatur op på hver repos. Men det bliver jo en punktbelysning, der kun lyser et afgrænset område op.
  • Nu har vi i stedet sat LIT230-strips fast blandt andet under gelændere, så vi får en god belysning af trappen hele vejen op. Og det er også supernemt at trække rundt om et hjørne og ind i en vinge af byggeriet. Det er sikkerhedsmæssigt langt, langt bedre.

JT EL-PRO har også stået for den udendørs belysning af byggepladsen i Gartnerhaven. Her bruges der armsturer med LED-lys.

Især på byggepladser er det essensielt for sikkerheden med klar og god belysning. Med LIT230 LED-strips kan man montere effektiv belysning hurtigt og fleksibelt, ligesom der er enorme beløb at spare på el-regningen på byggepladsen i forhold til de klassiske 500W og 1000W arbejdslamper, fortæller belysningsekspert Peter Aaløse fra importøren LumenLight ApS. .

Fleksible, men robuste

Tue Braas fremhæver også, at LED-strips, selv om de ser spinkle ud, er uhyre robust og tåler vand og at blive stødt til.

  • Og så kræver LED-strips også langt færre samlinger end armaturer. Med armaturer har du en samling for hver 10 meter, hvor der kan være risiko for fejl. På 50 meter LED-strips skal du kun bruge én tilslutning.

Frem for alt understreger Tue Braas, at LED-strips giver et rigtig godt og jævnt lys og derfor er den bedste løsning, også når det gælder sikkerheden på byggepladsen. Og da LED har et meget lavt strømforbrug, får det lov at være tændt hele dagen frem til klokken 18, hvor en timer slukker for det.

Hundredmetervis af klart lys

Hos LumenLight ApS genkender man markedets behovet for belysning på byggepladsen, der kan øge sikkerheden samtidig skabe en bedre bundlunje.

  • Især på byggepladser er det essensielt for sikkerheden med klar og god belysning. Med LIT230 LED-strips kan man montere effektiv belysning hurtigt og fleksibelt, ligesom der er enorme beløb at spare på el-regningen på byggepladsen i forhold til de klassiske 500W og 1000W arbejdslamper, fortæller belysningsekspert Peter Aaløse fra importøren LumenLight ApS.

LumenLight ApS markedsfører de fleksible LED-strips gennem Solar i tre forskellige varmegrader, henholdsvis 2700, 3000 og 4000 Kelvin. LIT230 er i IP-klasse 67 og leveres i ruller på 50 meter, der kan kobles sammen til 100 meter ad gangen.

Tilslutningerne leveres i særlige udgaver til byggepladser i gummikabler med H07 kabel i længder fra 1,4 til 8 meter. LIT230 kan afkortes for hver meter og kan sammenkobles op til 100 meter. LIT230 er UV bestandig og kan dæmpes.

12.08.2020LumenLight

Sponseret

Belysning, der får kunderne tilbage i butikkerne

29.04.2020LumenLight

Sponseret

LED-strips er nummer et til sikkert lys på arbejdspladsen

17.12.2019LumenLight

Sponseret

Klassiker til nemmere montering

17.10.2019LumenLight

Sponseret

Hundredmetervis af klart lys

14.10.2019LumenLight

Sponseret

Grossisternes ven har set lyset