Guldager A/S køber del af svenske Envidan

Med virkning fra 1. maj 2024 overtager vandteknologivirksomheden Guldager A/S ejerskabet af forretningsområdet Processvatten & Service fra Envidan Gruppen i Sverige.

Foto: Guldager

Med opkøbet øger Guldager sin tilstedeværelse inden for service og vedligehold på det vigtige svenske marked for vandbehandling på industriområdet.

Guldager har en stærk position inden for vandbehandling, korrosionsbeskyttelse, blødgøring af vand samt bakterieforebyggelse i både industri, ejendomme, svømmehaller og off-shore.

Efter overtagelsen bliver det opkøbte forretningsområde integreret i Guldager Sweden. Tilsvarende bliver alle kontrakter og serviceaftaler mv., som kunder har haft med Envidan Processvatten & Service, overtaget af Guldager Sweden.

”Opkøbet af Processvatten & Service giver Guldager et stærkere fundament i Sverige. Det skandinaviske marked er et strategisk fokusområde for os, og vi har gennem en periode haft et ønske om at øge vores vækst særligt i Sverige. Derfor var det oplagt at indgå en dialog med Envidan om overtagelse af dette forretningsområde, da Envidan har et andet forretningsfokus,” siger Claus Torbøl, adm. direktør for Guldager A/S.

Om salget af Processvatten & Service til Guldager A/S siger Ole Fritz Adeler, CEO for Envidan koncernen:


”Overdragelsen af ejerskabet af Processvatten & Service til Guldager er et naturligt led i skærpelsen af Envidans profil inden for vandkredsløbet i Sverige, da vi har vores ekspertise inden for rådgivning, turnkey-løsninger og software. Det har derfor været naturligt at drøfte et frasalg af Processvatten til Guldager, som har en stærk serviceorganisation og en stærk vilje til at vokse på det svenske marked.”

Med i handlen indgår, at Guldager overtager Processvatten & Service’s team på 9 medarbejdere, samt forretningens lokaler i Solna ved Stockholm.

Mere fra...

10.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Energimæssige fordele ved servicering af beholdere og vekslere

07.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Effektivt rørskyl sikrer optimal energibesparelse

03.05.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S køber del af svenske Envidan

02.02.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S overtager ARO Energy Solutions

04.01.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

15.05.2023Guldager A/S

Sponseret

Filtrering med UniFill Gold for at minimere spaltekorrosion