Guldager overtager DRYTECH

Drytechs system fjerner fugt i din kælder ved hjælp af elektro osmose. Drytechs system har både en klar økonomisk fordel, og så er det utroligt effektivt. Der er mange penge at spare ved at benytte dig af Drytechs system i forhold til de traditionelle løsninger, og systemets strømforbrug er på mindre end 10 kr. pr. måned.

Billigste og bedste elektroosmose

Guldager har overtaget DRYTECH fra den 1. juli 2020 et 100 procent danskejet selskab, etableret af Niels Olsen i 2012. DRYTECH har etableret mere end 1000 systemer, som tørrer kældrene ud hos danske boligejere og boligforeninger.

Hos Drytech får du den mest effektive – og endda billigste – metode til at udtørre murværk. ”Vores system er det absolut førende og mest veldokumenterede system til dette formål, og derfor er vi glade for at vi nu bliver en del af Guldager” siger Niels Olsen. Systemet bygger på det velrenommerede tyske Drymat System udviklet i 1997 af tyskeren Frank Lindner. Hans virksomhed er Europas førende producent inden for elektroosmoseteknologien, som er kvalitetssikret via en Önorm. Drytech er i dag eneforhandler af systemet i Danmark, Norge og Sverige.

Guldagers overtagelse af Drytech har betydning for boligforeninger og beboelsesejendomme som Guldager i forvejen leverer til, da der nu er mulighed for at tilbyde et komplet serviceprogram til denne form for kunder. Guldager kan derfor nu også tilbyde udtørring og service af kældre for ejendommene. 

Elektroosmose er den grønne vej til en tør kælder

  • bidrager til et sundt indeklima,
  • virker uden kemi,
  • bruger lige så lidt strøm som fjernsynet på stand-by,
  • reducerer varmeforbruget,
  • består af materiale med samme levetid som huset,
  • giver et mindre CO2 aftryk.

Læs om teknologien bag elektroosmoseteknologien

Claus Torbøl, CEO Guldager, er begejsret for overtagelsen og ser frem til endnu bedre servicemuligheder: “Vi er meget glade for at DRYTECH bliver en del af Guldager. Vi er en ledende dansk virksomhed inden for vandbehandling, som gennem næsten 80 år har opbygget en europæisk organisation med dygtige og motiverede medarbejdere. Vandbehandlingsområdet er i rivende vækst, og Guldager har stærke kompetencer samt en god position på markedet i Danmark, Schweiz og Belgien. Målsætningen i de kommende år vil være at bruge den mangeårige erfaring hos medarbejderne i Guldager til at ekspandere virksomheden inden for vandbehandling gennem fortsat udvikling af virksomheden, tilkøb af virksomheder og teknologier.” 

Mere fra...

10.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Energimæssige fordele ved servicering af beholdere og vekslere

07.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Effektivt rørskyl sikrer optimal energibesparelse

03.05.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S køber del af svenske Envidan

02.02.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S overtager ARO Energy Solutions

04.01.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

15.05.2023Guldager A/S

Sponseret

Filtrering med UniFill Gold for at minimere spaltekorrosion