Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

Fra 1. januar 2024 overtager Guldager A/S aktiviteterne i Servicebilen ApS, også kendt som Vision Watercare.

Vision Watercares stifter og fremover chef for Vision Watercare by Guldager, Svend Bødtker Nielsen. Foto: Guldager

Sammenlægningen af de to vandteknologi- og vandbehandlingsselskaber sker for at skabe en synergieffekt, først og fremmest til gavn for virksomhedernes kunder, men også til gavn for virksomhederne og deres ansatte i det daglige arbejde.

Med tilføjelsen af Vision Watercares ressourcer, kunder og teknologi, får Guldager både styrket sine eksisterende kompetencer og kunderelationer inden for intelligent vandbehandling på hotel-, restaurations- og catering-området, og tilført nye kompetencer og kundeforhold.

Hvor Guldager er en bredt funderet servicevirksomhed inden for vandbehandling og korrosionsbeskyttelse til industri, erhvervs- og beboelsesejendomme og off-shore, har Vision Watercare fokuseret sin indsats på vandbehandling og blødgøring af vand på hotel-, restaurations- og catering-området (HoReCa).

Et væsentligt aktiv hos Vision Watercare er et egenudviklet CTU-filter (Calcium Treatment Unit) til brug i større kaffe- og vending-maskiner og i restaurationsbranchen, og som Vision Watercares stifter og direktør, Svend Bødtker Nielsen, har udviklet.

I modsætning til de meget udbredte engangsfiltre, er Vision Watercares filtre genanvendelige, og derfor i længden billigere for kunderne, samtidig med, at det er langt mere klimavenligt at benytte samme filter igen og igen. Vision Watercare har desuden udviklet en omfattende kvalitetskontrol af hvert enkelt filter, som dermed sikrer en ensartet vandkvalitet.

For yderligere at minimere klimabelastningen tilbyder Vision Watercare sine kunder, at de kan koble deres opvaske- og kaffemaskiner med tilhørende filtre til et avanceret, internet-opkoblet monitoreringssystem (Internet of Things, IoT), som er et komplet system, der måler vandforbrug på hvert filter i realtid, og sender informationerne trådløst til Vision Watercares back-office-system, som så kan give kunderne øjeblikkelig status på de enkelte filtre.

”Opkøbet af Vision Watercare med dets kunder sikrer, at Guldager kan tilbyde både nuværende og nye kunder i den vigtige hotel-, restaurations- og catering-sektor det bedst mulige udvalg af produkter og serviceydelser til blødgøring og anden vandbehandling. Vi leverer en samlet løsning fra vores omfattende produktsortiment, så kunden får én samlet leverandør af anlæg, udstyr, tilsætningsstoffer, rådgivning og service. Alle serviceaftaler er overført til Guldager A/S og leveringen af serviceydelser og produkter fortsætter som aftalt.

Guldager arbejder ud fra en bæredygtig strategi, der understøtter vores langsigtede forretningsmodel, og samtidig bidrager til opnåelsen af FN’s mål for bæredygtig udvikling,” siger Claus Torbøl, administrerende direktør i Guldager.

Om fusionen med Guldager siger Vision Watercares stifter og administrerende direktør, Svend Bødtker Nielsen:

”Hvis vi skal indfri vores ambitioner om at udvikle Vision Watercare yderligere, er vi nødt til at gøre det sammen med en seriøs samarbejdspartner, som vi deler visioner med. Og her ser jeg kun ét match, nemlig Guldager.”

Om Guldager A/S

Guldager A/S designer intelligente vandbehandlingsløsninger for at sikre de bedst mulige driftsaktiviteter, effektiv energiudnyttelse, optimal miljø- og arbejdsmiljøpåvirkning og for at beskytte kapitalinvesteringer. Guldager er en full-service provider af anlæg, udstyr, additiver, rådgivning og serviceydelser inden for vandbehandling og opererer inden for kundesegmenter som bolig- og beboelseslejligheder, offentlige institutioner og procesindustri og leverer service til mere end 10.000 kunder i Danmark, Tyskland, Schweiz, Belgien, Norge og Sverige. Virksomheden, som har hovedsæde i Allerød, beskæftiger mere end 100 medarbejdere på verdensplan.

Om Servicebilen ApS / Vision Watercare

Servicebilen ApS er grundlagt i 2005 af Svend Bødtker Nielsen, som har drevet virksomheden siden. Svend og hele hans team følger med over hos Guldager i forbindelse med overtagelsen. Virksomheden har gennem årene opbygget en stærk position inden for levering og servicering af vandbehandlingsanlæg til hoteller, restauranter og catering-virksomheder, og fortsætter med dette i regi af Guldager A/S.

Svend Bødtker Nielsen er ny chef for Guldagers HoReCa afdeling, der kommer til at hedde ”Vision Watercare by Guldager”.

Mere fra...

02.02.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S overtager ARO Energy Solutions

04.01.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

15.05.2023Guldager A/S

Sponseret

Filtrering med UniFill Gold for at minimere spaltekorrosion

17.11.2022Guldager A/S

Sponseret

Guldager & Hydro-X udstiller på Ajour 2022

17.11.2022Guldager A/S

Sponseret

Guldager acquires all Hydro-X’s Scandinavian sales and service activities

12.04.2022Guldager A/S

Sponseret

Guldager styrker sin position i Schweiz