Guldager overtager Stutz GmbH

Guldager overtager pr. 1. september 2021 Stutz GmbH – en 100 procent tysk virksomhed grundlagt i 2007 af Axel Stutz.

Stutz har i dag fokus på reparation og vedligeholdelse af offentlige svømmehaller, vandværker og industriel vandbehandling.

Reparationsområdet omfatter udskiftning af defekte anlægskomponenter samt eftermontering af rørledninger i materialerne rustfrit stål, PE, PP, PVC og PVDF, men også komplekse forarbejdningsanlæg, specialfremstillede produkter, kundespecifikke ultrafiltreringssystemer og pumpestationer er en del af ansvarsområdet.  Stutz bygger nye filtersystemer eller udfører en komplet renovering af eksisterende filtre i overensstemmelse med specifikationerne i DIN 19643. Udarbejdelsen af montageplaner for nye anlæg gennemføres med state-of-the-art CAD-teknologi og 3D-applikationer, især til anlægsbyggeri. Dette gør det muligt for Stutz at udføre størstedelen af rørproduktionen på sit eget værksted og dermed levere til tiden.

Guldagers køb af Stutz har betydning for kunder i Tyskland og Schweiz, da der nu kan tilbydes et komplet serviceprogram for svømmehaller og badeanstalter samt til industrikunder.

Claus Torbøl, administrerende direktør i Guldager, ser frem til endnu bedre servicemuligheder: “Vi er meget stolte over, at Stutz bliver en del af Guldager. Vi er en førende europæisk virksomhed inden for vandbehandling, som i næsten 75 år har opbygget en europæisk organisation med kvalificerede og motiverede medarbejdere. Vandbehandlingen vokser hurtigt, og Guldager har stærke kompetencer og en god markedsposition i Danmark, Tyskland, Schweiz og Belgien. I de kommende år vil målet være at bruge Guldagers mange års erfaring til at udvide virksomheden inden for vandbehandling gennem videreudvikling af virksomheden, opkøb af virksomheder og teknologier.”

For yderligere information kontakt Axel Stutz info@stutz-gmbh.de eller Claus Torbøl cct@guldager.com

Mere fra...

10.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Energimæssige fordele ved servicering af beholdere og vekslere

07.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Effektivt rørskyl sikrer optimal energibesparelse

03.05.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S køber del af svenske Envidan

02.02.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S overtager ARO Energy Solutions

04.01.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

15.05.2023Guldager A/S

Sponseret

Filtrering med UniFill Gold for at minimere spaltekorrosion