Hædret af Dronningen

Lone Fayers fik overrakt Dronningens belønningsmedalje for lang og tro tjeneste

Den 28. april 2023 blev der afholdt afskedsreception hos RIDGID Scandinavia for Afdelingsleder Lone Fayers, som gik på pension efter godt 41 år i firmaet.

Under receptionen fik Lone overrakt Dronningens belønningsmedalje for lang og tro tjeneste i samme virksomhed sammen med RIDGIDs egen loyalitets statuette.

Lone Fayers startede hos RIDGID  1. juni 1982 som sekretær og har gennem årene haft mange roller inden for adminstration og kundeservice.

Tilbage sidst i 1980’erne var det Lone, som stod for indkøb af RIDGIDs første PC i hele Europa og blev efterfølgende RIDGIDs første IT specialist.

I 2002 avancerede Lone til Customer Service Supervisor med ansvar for daglig drift i kundeservice

Lone har altid udmærket sig som en meget alsidig medarbejder med mange talenter og har altid udvist stor fleksibilitet i sin villighed til at prøve kræfter med nye opgaver og områder.

Lones stilling overtages af Christina Arildsen, som efter kyndig vejledning fra Lone er indtrådt som Team Leder for RIDGID Scandinavia.

Vi ønsker Lone alt det bedste i det næste skønne kapitel af sit liv, hun vil blive savnet både af kollegaer og samarbejdspartnere.

Mere fra...

15.05.2023RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

Verdens mindste NYHED (og den største)

11.05.2023RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

Hædret af Dronningen

16.03.2023RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

RIDGID® fejrer 100 års jubilæum

30.05.2022RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

SeeSnake rM200B-kameratromlen forener mobilitet og alsidighed