RIDGID® fejrer 100 års jubilæum

Der er en grund til at håndværkere har stolet på RIDGID i 100 år og hvorfor de også kan stole på os de næste 100 år

RIDGID® fejrer en kæmpe milepæl i år; 100 år med udvikling og produktion af innovativt værktøj, som arbejdspladser rundt om hele verden stoler på og som går i arv fra generation til generation.

“Meget har ændret sig over det sidste århundrede, men en ting, som er forblevet uændret, er håndværksfaget stræben efter at bygge en stærkere morgendag. RIDGID er stolt over at stå ved fagfolkenes side hvert eneste skridt på vejen,” siger vicedirektør for marketing i professional tools hos Emerson, Heather McLin. “Fra vores ikoniske rørtang, som startede det hele, til vores allernyeste værktøjsløsninger, er hvert eneste produkt vi laver, designet til at hjælpe håndværkere med at at få jobbet gjort nemmere og mere effektivt. Det er en praksis, som aldrig kommer til at ændre sig.”

Hvordan det hele begyndte – RIDGIDs Rørtang

I 1923 opfandt Ridge Tool Company den moderne rørtang, og præsenterede den for verden under sit brandnavn RIDGID. Siden da er hvert skridt fremad blevet taget med håndværkeren i tankerne. I dag er RIDGIDs rørtangdesign den bedst sælgende rørtang i Verden og mange af de rørtænger som blev solgt tilbage i 1920’erne og 30’erne bliver stadig brugt den dag i dag.

RIDGIDs fokus på kvalitet har altid været i hovedsædet. Rammen på RIDGIDs robuste røde signatur rørtang bliver stadig støbt  på jernfabrikken i Erie, Pennsylvania, og tangen samles stadig på hovedsædet i Elyria, Ohio, og afskibbes fra distributionscenteret i Cambridge, Ohio. 

Udover disse matrikler, er RIDGID vokset henover det seneste århundrede med globale fabrikker som hjælper med at holde produktionen oppe og forsyne hele verden. Firmaets produktportefølge er også vokset. I 1948 lancerede RIDGID  gevindskræringsmaskiner, udstyr til afløbsrensning i 1967, og senest pressværktøj i 1999 - alt sammen i overensstemmelse med den stolte tradition for nytænkning.

Nu, mere end 100 patenter og 100 år senere, leverer RIDGID stadig specialbygget værktøj, som er kendt Verden rundt for at udføre arbejdet hurtigere og pålideligt. Sortimentet tæller pt mere end 300 værktøjer og maskiner til indenfor VVS, rørføring og ventillation.

Værdsat af fagfolket

Hvert eneste stykke værktøj som bærer RIDGID mærket - rørtænger og udstyr til afløbrensning, til rørinspektion og pressværktøj- er designet og fremstillet med styrke, effektivitet og holdbarhed for øje.

Uanset om det bliver brugt til at rense afløbsrøret i et hjem, holde et hospital kørende ved at reparere et rør med et pressværktøj eller installere et rør i et nybyggeri, stoler håndværkere over hele verden på, at deres RIDGID værktøj vil hjælpe dem med at bygge og vedligeholde infrastruktur.

Også fremover vil RIDGID være fokuseret på fagfolk og bygge værktøj til specialiserede opgaver indenfor håndværksfagene.

“De første hundrede år var kun begyndelsen,” siger chef for marketing i RIDGID for Emerson, Becky Brotherton. “Fra allerførste dag har RIDGID haft et engageret team, som stræber efter det ypperste indenfor kvalitet, produktudvikling, teknisk support og kundeservice. Vi har en forpligtelse overfor de fagfolk som bruger vores værktøj såvel som håndværkets fremtid. Der er en grund til at håndværkere har stolet på RIDGID i 100 år og hvorfor de også kan stole på os de næste 100 år.”

Built for What’s Next™

Firmaet har planlagt lancering af flere nye værktøjer i år. Hvert værktøj afspejler brandets fremadsyn og forpligtelse til at imødegå nutiden og fremtidens behov.

RIDGID er en del af Emerson’s Professional Tools, som også omfatter mærkerne Greenlee® og Klauke®, hvilket tilsammen giver branchens bredeste portefølge af avanceret solidt værktøj og pålidelig teknologi indenfor rørføring, kabelføring og VVS branchen globalt.

Besøg hjemmesiden emerson.com/professionaltools for yderligere information.

Mere fra...

15.05.2023RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

Verdens mindste NYHED (og den største)

11.05.2023RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

Hædret af Dronningen

16.03.2023RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

RIDGID® fejrer 100 års jubilæum

30.05.2022RIDGID Scandinavia AS

Sponseret

SeeSnake rM200B-kameratromlen forener mobilitet og alsidighed