Har du set Teletec Connects switches fra Zyxel?

Zyxel’s switchløsninger tilbyder førsteklasses udstyr med stor pålidelighed og repræsenterer stor viden og lang erfaring i branchen.

Vil du kunne supportere, og servicere kunder eksternt, kan en switch fra GS1915-serien være et godt valg. Foto: Teletec Connect.

23.06.2022

Sponseret

Teletec

Switch-serien fra Zyxel indeholder en komplet produktportfolio for at kunne tilbyde den rette løsning til de forskellige forretningsområder. Løsningerne dækker ikke kun behovet hos små og mellemstore virksomheder, men møder også kravene hos flere forskellige vertikale markeder.

"Vi har både unmanaged, managed og cloud-managed switche for at dække alle behov og løsninger som kræver en switch”, lyder det fra virksomheden.

Mulighed for fjernsupport med GS1915 serien  

Vil du kunne supportere, og servicere kunder eksternt, kan en switch fra GS1915-serien være et godt valg. Switchene har 8 porte og findes med og uden PoE-tilslutning. Perfekte til små erhvervsnetværk. Denne serie er den mest kosteffektive hybrid-switchløsning til små og mellemstore virksomheder. De kan let installeres og tilpasses med Nebula Control Center til cloudbaseret håndtering, eller med den almindelige web-brugerflade hvis du stadig foretrækker at tilslutte lokalt.

LÆS OGSÅ: Det rigtige lys øger dyrevelfærden og sparer på energien

Plug-and-Play med 5-ports GS100hHP

I alt sin enkelthed er en unmanaged PoE+ switch velegnet til små og mellemstore virksomheder samt hjemmekontorer. Zyxel GS1005HP 5-ports PoE+gigabit-switch understøtter både 802.3af og 802.3at PoE+.

Enheden er perfekt til små eller eksterne lokationer som anvender IP-kameraer, VoIP-telefonsystemer eller trådløse accesspunkter. Plug’n play, forbind, og man er i gang!

Web-managed switch GS1200-5HP

Web-managed PoE+-switch til små og mellemstore virksomheder, som har behov for højere sikkerhed i netværket.

Med Zyxel GS1200-5HP får du en 5-ports PoE+ gigabit-switch som du kan håndtere lokalt via en web-brugerflade. Hvilket gør den perfekt til små eller eksterne lokationer der bruger IP-kameraer, VoIP-telefonsystemer eller trådløse accesspunkter.

LÆS OGSÅ: Combibeholder i Kalundborg skal lære at tale med solceller

Svært at vælge den rigtige Switch?

Vi hjælper gerne til med valget af udstyr til dine installationer. Kontakt gerne Jesper M. Kristensen som er en af vores specialister indenfor kameraovervågning og IP.

Telefon: 70233050
E-mail: jesper.kristensen@teletec.dk

-AKJ

Mere fra...

18.10.2023Teletec

Sponseret

Vi har udvidet vores sortiment og kan nu tilbyde UPS-enheder fra Infosec!

04.10.2023Teletec

Sponseret

Vi lancerer VCA & Network Optix inden for kameraovervågning!

17.03.2023Teletec

Sponseret

Vi tager på turné med Paxton!

04.01.2023Teletec

Sponseret

PROTECT™ - Tågesikring der sikrer lokalerne på sekunder!

23.06.2022Teletec

Sponseret

Har du set Teletec Connects switches fra Zyxel?

23.06.2022Teletec

Sponseret

Sommertilbud på netværkskabel fra Dahua