Vi lancerer VCA & Network Optix inden for kameraovervågning!

Teletec præsenterer en helt nye mulighed for, hvordan kameraovervågning kan anvendes til forskellige sikkerhedsbehov og anvendelsesområder. På enhver placering bliver det nemt at designe et system, der er fleksibelt og skalerbart for både installatøren og brugeren. Dette opnås simpelt, og med få komponenter og produkter, hvilket resulterer i en bæredygtig investering.

04.10.2023

Sponseret

Teletec

Med kameraer og AI-analyse i verdensklasse fra VCA Technology kombineret med VMS-softwaren Nx Witness fra Network Optix skabes en innovativ sikkerhedsplatform, der er skalerbar og fremtidssikret.

VCA Technology - Førende inden for videoanalyse
VCA Technology kombinerer kunstig intelligens ”AI” med videoanalyse for derved at tilbyde kraftfulde løsninger, der hjælper virksomheder med at ændre deres adfærd, forbedre deres sikkerhed og træffe velbegrundede beslutninger.

Gennem algoritmer og AI kan VCA analysere videomateriale i realtid og effektivt filtrere brugbar information. VCA-teknologien kan detektere og identificere objekter, bevægelser, ansigter, køretøjer, nummerplader og anden adfærd eller begivenheder i videomaterialet.

Bredt udvalg for at imødekomme forskellige behov!
VCA tilbyder et omfattende udvalg af forskellige kameramodeller for at imødekomme forskellige behov og præferencer.

Herunder ser vi kameraer fra 5MP til 12MP, med eller uden AI-analyse, fast- eller justerbar varifokal linse i modellerne, bullet, dome, minidome, pinhole, panorama og multi-sensor formater.

Med det brede sortiment opnås maksimal fleksibilitet med hensyn til at skabe den perfekte overvågningsløsning, der passer til dine kunders specifikke krav og anvendelsesscenarier.

Alle kameraer er fuldt integreret i kameraovervågningsplatformen Nx Witness, hvilket gør installationen enkel direkte i VMS-platformen.

Læs mere her.

Mere fra...

18.10.2023Teletec

Sponseret

Vi har udvidet vores sortiment og kan nu tilbyde UPS-enheder fra Infosec!

04.10.2023Teletec

Sponseret

Vi lancerer VCA & Network Optix inden for kameraovervågning!

17.03.2023Teletec

Sponseret

Vi tager på turné med Paxton!

04.01.2023Teletec

Sponseret

PROTECT™ - Tågesikring der sikrer lokalerne på sekunder!

23.06.2022Teletec

Sponseret

Har du set Teletec Connects switches fra Zyxel?

23.06.2022Teletec

Sponseret

Sommertilbud på netværkskabel fra Dahua