Hikvision vokser i Danmark

Business Unit Manager Michael Hygild (tv) sammen med en af de nye medarbejdere, Mikael Hauntrup.

Hikvision i Danmark har netop ansat tre nye medarbejdere, der skal bidrage med et yderligere fokus på at servicere kunder og projekter i markedet.

- Jeg er glad for at kunne byde vores tre nye kolleger velkommen. Vi har haft en flot vækst de seneste år, og det er vi taknemmelige for. Tilføjelsen af vores tre nye kolleger kommer til at betyde, at vores lokale team kan være endnu mere synlige i markedet, og samtidig kan vi øge serviceniveauet til vores partnere, siger Michael Hygild, Business Unit Manager i Hikvision.

Mikael Haunstrup er ansat i Hikvision på det danske kontor som teknisk support, og kommer med en baggrund som datamatiker. Han har arbejdet med support i mere end 10 år, både indenfor teknik og IT. Herudover har han arbejdet med Hikvisions produkter i knap 4 år og har derfor et godt kenskab til produkterne. ”Jeg ser frem til at prøve endnu flere kræfter med Hikvisions produkter, og hjælpe eksisterende og nye kunder”, siger Mikael Haunstrup.

Hikvision har også udvidet det danske team med Desmond Pan, der er baseret i Amsterdam. Desmond har arbejdet i andre regioner i Hikvision i mere end 5 år, har en omfattende forretningsforståelse og bidraget med vækst hos Hikvision i Østeuropa og DACH.

Frank Zheng er project manager, og baseret i HQ i Kina. Hans opgave er at supportere de danske sælgere og større kunder med System Design til projekter. Herudover har Frank en tæt, intern kommunikation med R&D, og kan derfor imødekomme kunders krav til specialisering og udvikling.

Mere fra...

07.11.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Hikvision held its First Global ESG Conference in Geneva

04.11.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Hikvision released the evolutionary eDVR Series with eSSD technology

15.03.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Køkkenproducent forbedrer sikkerhed for personale og faciliteter med Hikvisions løsninger til branddetektion og tidlig varsling.

04.02.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Top 8 trends for sikkerhedsindustrien i 2022

Hikvision Environmental, Social and Governance Report 2020

17.01.2022HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

09.07.2021HIKVISION Europe B.V.

Sponseret

Hikvision announces Hik-ProConnect integration with Sentinel Software