Hvilken driver skal man vælge til LED bånd?

Når man har valgt sit LED bånd skal man vælge driver... men hvilke fordele kan der være i at vælge den rigtige? 

Der findes utrolig mange muligheder inden for drivere.

En driver konventer ikke blot strømmen til det rigtige output, men flere og flere bygges med f.eks. Triac/push. Dermed åbnes der op for, at tilbyde løsninger til kunder hvor de kan bruge deres installation på en ny og spændende måde. 
 
Ved at vælge den rigtige driver, kan du dermed springe et led over og dermed tilbyde en mere økonomisk attraktiv tilbudspakke for din kunde. 

Ydermere hvis driveren kobles op med en controller kan der tilbydes wifi muligheder og derved fjernstyring via smartphone eller tablet. 

Når man skal til at vælge sin driver er det også vigtigt ikke at maxe sin driver ud. Det er en almen misforståelse, at en driver kan nøjes med at være på det antal watt der bruges. Dette gør driveren træt og levetiden vil blive mindre. En god måde at se på det er, at se sin driver som en computer. Er den fyldt ud så bliver den sløv. 
Startstrømmen er heller ikke regnet med og derfor anbefaler vi altid, at man går efter en model som kan klare 30 procent mere end aktuelt forbrug. 

Dæmpning igennem en driver begynder også at være mere og mere at foretrække. På de mest almindelige eksterne dæmper, så som en skydeskive lysdæmper, der er det ikke muligt at kunne dæmpe helt ned til 1 procent.  Det er muligt ved, at bruge push funktionen i de driver som tilbyder det. F.eks. med en LTSYS som her: 
 
https://bit.ly/352K7AE 

Du kan også se alle vores drivere her: 
https://bit.ly/2TaIEG4 

15.12.2022detLED.dk

Sponseret

Klar til ny energimærkning?

24.11.2022detLED.dk

Sponseret

"Hey Google, sluk alt lyset"

21.09.2022detLED.dk

Sponseret

Lys-virksomhed regner med mørk jul

22.06.2022detLED.dk

Sponseret

Drømme badeværelset

06.04.2022detLED.dk

Sponseret

Et godt valg til udendørs belysning

21.02.2022detLED.dk

Sponseret

Unik belysnings projekt