Lys-virksomhed regner med mørk jul

De rekordhøje el-priser presser danskerne, og den danske lysforhandler detLED.dk oplever en markant mindre interesse for julebelysning og har derfor skåret drastisk ned i indkøbet af varer til jul.

Til gengæld er der en stor stigning i efterspørgslen efter LED-pærer og andre energivenlige installationer.

Julen plejer at være en travl tid ved LED- og belysningsvirksomheden detLED.dk i Esbjerg. Det bliver det også i år, men ikke på grund af salget af lys til jul, der ellers plejer at være det helt store lige nu.

- Interessen for at sætte julebelysning op bliver meget lav i år. Det kan vi allerede mærke, og vi har derfor justeret vores indkøb af nye varer til jul, fortæller Jonas Nielsen, der ejer detLED.dk.  

detLED.dk har skåret indkøbet af julevarer ned med godt 2/3 i forhold til sidste år, og det er betydeligt mindre salg på den konto.

Til gengæld bliver butikken bestormet af kunder, der er interesseret i at spare på strømforbruget på grund af de voldsomme el-priser.

- Det er for alvor er begyndt at gøre ondt på vores kunder, når regningen skal betales. Energibesparelser har vi stor erfaring i, og derfor kan vi heldigvis ofte finde nogen procent at spare på kundernes el-regninger, fortæller detLED.dk’s ejer, Jonas Nielsen.

Virksomheden sælger både LED-pærer, SMART Home teknologi og forskellige andre el-løsninger. Det er ikke alt, der sparer på strømmen, men de ansatte har skærpet opmærksomheden på at pege på de mest energirigtige forslag lige nu.

- Vi føler, vi har et ansvar for hjælpe kunden bedst muligt. Ikke bare for at de får den pæneste lampe med et godt lys men også en energirigtig lyskilde, som ikke ruinerer dem med de aktuelle elpriser. Derfor forsøger vi hver dag at formidle den viden og erfaring, vi har videre til vores kunder, så de kan komme, nemmere igennem den formentligt hårde vinter, der venter, understreger Jonas Nielsen.

DetLED.dk kan mærke en kraftig interesse efter LED-pærer generelt og specielt LED-pærer med bevægelsessensor, så lyset kun er tændt, når der er aktivitet i rummet. Der bliver også solgt mange SMART Plugs; en wi-fi baseret stikkontakt, der helt slukker for strømmen i bestemte tidsrum. Det bruges blandt andet til at slukke apparater, der ellers ville stå på standby og tappe strøm. 

15.12.2022detLED.dk

Sponseret

Klar til ny energimærkning?

24.11.2022detLED.dk

Sponseret

"Hey Google, sluk alt lyset"

21.09.2022detLED.dk

Sponseret

Lys-virksomhed regner med mørk jul

22.06.2022detLED.dk

Sponseret

Drømme badeværelset

06.04.2022detLED.dk

Sponseret

Et godt valg til udendørs belysning

21.02.2022detLED.dk

Sponseret

Unik belysnings projekt