Hvilket program skal jeg vælge til tilbud?

Det skal være nemt, og det skal helst gå stærkt, når man regner tilbud. Du kender det. Men når man skal vælge det rigtige kalkulationsværktøj, kan det være en udfordring at finde det perfekte match. Se hvad andre har lagt vægt på.

Foto: EG A/S

10.04.2024

Sponseret

EG A/S

Med mange digitale kalkulationsværktøjer på markedet kan det være svært at bevare overblikket og vælge den løsning, der passer bedst til ens virksomheds behov. 

For det skal både være et program, der er nemt at bruge og samtidig ét man kan regne med - altså giver pålidelige og præcise beregninger af tilbud på el-entrepriserne. 

Det rigtige valg af kalkulationsprogram kan være afgørende for effektiviteten og succesen i virksomheden.

EG Kalkia til omkring 70 procent af de danske el-entrepriser

Et velkendt kalkulationssystem er EG Kalkia Professionel, der er udviklet specifikt til el-branchen. Det er hurtigt og pålideligt, giver overblik og mulighed for at undgå dyre fejl. Både installatører, rådgivere og bygherrer bruger EG Kalkia, som bliver brugt i beregningen af omkring 70 procent af danske el-entrepriser.

Udover at vi kan bruge EG Kalkia til komplette beregninger, kan det også give os udtræk, der skaber overblik over de fulde entrepriser.

Lars Larsen, beregner hos El-team Vest A/S

"Når et byggeri er gået i gang, bruger vi programmet til at følge med i timeforbruget og også til beregning af ændrings- og ekstraarbejde".

EG CalWin Dynamic El med Units, der sparer tid

En af de helt stærke sider i et andet populært værktøj, EG CalWin Dynamic El, er de færdigkalkulerede Units (styklister). Værktøjet har alle el-branchens normalt forekommende installationskombinationer bygget op som Units. EG CalWin Dynamic El har mere end 500.000 forskellige priser og komponenter. Alt sammen kan spare dyrebar tid.

Prøv et program

Mød os på El & Teknik og høre mere om, hvordan du vælger et kalkulationsværktøj, der passer til de behov, I har i jeres virksomhed. Du kan fx prøve EG Kalkia gratis i 14 dage, uforpligtende. 

Kom forbi EG's stand og få en snak.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

12.04.2024EG A/S

Sponseret

Partneraftale kan give en bedre bundlinje i el-branchen

10.04.2024EG A/S

Sponseret

Hvilket program skal jeg vælge til tilbud?