Partneraftale kan give en bedre bundlinje i el-branchen

De færreste kender den, men den er ret effektiv: Partneraftalen. Hvis du er leverandør inden for el-branchen, kan du komme direkte ud til flere tusinde kunder med dit varesortiment. Med en partneraftale kan du vise kunderne dine varer i et kalkulationsprogram - allerede når de regner tilbud.

Foto: EG A/S

12.04.2024

Sponseret

EG A/S

Det er EG Construction, der har lavet partneraftalen til branchen.

Aftalen drejer sig kort og godt om, at du som leverandør eller producent har mulighed for at præge produktvalget med dine produkter overfor mere end 3000 brugere. Direkte i et kalkulationsprogram. Det er på én gang effektiv markedsføring og god service over for installatørerne.

"Det er win-win. El-installatørerne har direkte adgang til vores 4000 varenumre, når de laver tilbud i kalkulationsprogrammet", siger Erik Ebbe, ejer af GN Belysning og nicheleverandør til installatører.

"Det er nemt for vores kunder, som kan lave skarpe tilbud og i sidste ende skabe en bedre bundlinje. Og vi får en unik branding med partneraftalen".

Opdaterede data 

Leverandørens produkter bliver på en enkel og økonomisk attraktiv måde eksponeret for små og store firmaer i to velkendte kalkulationsprogrammer, EG Kalkia og EG CalWin Dynamic, hvor firmaerne søger og vælger produkter.

I tilbudsfasen er det afgørende, at brugerne nemt kan finde og vælge de relevante produkter med korrekte og opdaterede data.

Over 80 samarbejdspartnere er med 

EG Construction har over 80 samarbejdspartnere med i partneraftalen, herunder leverandører, producenter og større grossister inden for installationsbranchen.

Mød os på messen

Hvis du er leverandør eller producent i el- branchen og bruger et af de nævnte kalkulationsprogrammer, har du muligheden for at indgå en partneraftale. 

Hør mere på El & Teknik 2024, hvor EG's konsulenter står klar til en snak om både programmer og partneraftalen, der kan give en bedre bundlinje i din forretning. 

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

12.04.2024EG A/S

Sponseret

Partneraftale kan give en bedre bundlinje i el-branchen

10.04.2024EG A/S

Sponseret

Hvilket program skal jeg vælge til tilbud?