Hvorfor vælge en kedelg afløbsløsning? Sæt kulør på med wedi

Håndværkere og entreprenører elsker i forvejen wedis Fundo gulvelementer, fordi mange tidskrævende trin i en traditionel gulvopbygning i brusenichen elimineres med wedi-produkter. Nu tilføres der imidlertid en kvalitet mere...

... for med de nye designs af wedi Fundo-drain, kan der komme farve på afløbet, hvad enten det er firkantet eller aflangt.

Når man har valgt armaturer, håndklædestang, knager og tilbehør i fx sort til badeværelset, så er det rigtig kedeligt med et gråligt rustfrit stålafløb i brusebadet, for så er designudtrykket jo langt fra gennemført. Heldigvis kan brusebadets afløb nu være sort, guld eller rosa-guldfarvet, det sikrer wedi, som har tænkt alternativt i forhold til de kendte rist-designløsninger.

Når ønsket er en stylet helhed

Kvalitet og eminent funktionalitet i vådrummet har tyske wedi GmbH været kendt for i mange år, og som bekendt giver kvalitet tryghed i det byggeteknisk krævende vådrum. Men der skal mere til. Til det nydelsesrum som badet er, hører også æstetikken og det lækre design; for der skal være noget for alle sanserne.

De traditionelle rist-designløsninger med punkt- og linjeafløb supplerer wedi i forvejen med de 16 rustfri rist-designmuligheder – og derfor er nyheden om, at der nu kan leveres farvede løsninger med coating i sort, guld og rosa-guld fantastisk for designelskeren, som gerne vil gøre baderummet mere personligt og stylet.

wedi GmbH har også gjort arbejdet let i forhold til valget og kombinationen af de farvemuligheder, som armaturleverandøren tilbyder og overfladen på rist-designet fra wedi; for med wedis nye ’Rist-designvælger’ kan man vælge armaturleverandør og overflade og se hvilken wedi ristfarve, der passer til. Eller man kan vælge i den omvendte rækkefølge, hvis man fx er faldet for en af de smukke nuancer fra wedi GmbHs ristudvalg, så kan man herefter finde den foretrukne armaturleverandør og farven, der passer til.

Vælg mellem tre smukke farver

I tråd med tidens tendenser om at style hjemmet og dermed også badet, er wedis farvevalg godt gennemtænkte.

Med et wedi-produkt er slidstærke designoverflader en selvfølge, og det er blot at vælge, hvilken style der passer til de øvrige elementer i vådrummet. Skab harmoni eller kontrast – wedi gør det muligt.

Rist-designet wedi Fundo grid 5.1 er udført i rustfrit stål, der er V2A børstet og PVD-coatet i disse tre farver:

  • Metallic black
  • Metallic gold
  • Metallic rose-gold

Se alle de tekniske specifikationer:

Mere fra...

12.06.2024wedi GmbH

Sponseret

Nyd yoga på opvarmet gulv med wedi - med en fantastisk udsigt til himmel og fjord!

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

17.04.2024wedi GmbH

Sponseret

Bindesbøll Byen fra 1850 er renoveret med respekt og omtanke for nye bæredygtige løsninger

20.03.2024wedi GmbH

Sponseret

Designoverflader til det eksklusive bad - Få stil og unik holdbarhed med wedi Marble

22.02.2024wedi GmbH

Sponseret

wedi leverer badeværelseselementer til unikt lejlighedshotel