Innovativ tagafvanding gavner store danske byggerier

Geberits tagafvandingssystem Pluvia er halv størrelse af et konventionelt afvandingssystem og er selvrensende. Systemet er installeret på mange unikke projekter i Danmark, og det er der flere gode grunde til.

Modsat traditionelle tagafvandingssystemer kan Geberit Pluvia lægges vandret og kræver ikke fald. Foto: Geberit. .

I mere end 40 år har Geberit hjulpet VVS-ingeniører, VVS-installatører og bygherrer i hele verden med at bruge Geberit Pluvia; et tagafvandingssystem, der fungerer på basis af undertryk og dræner taget effektivt, selv når det regner kraftigt.

På grund af undertrykssystemets høje afløbsydelse kræves der færre tagbrønde, som i praksis betyder, at man både sparer materialer og arbejde, samtidig med at taget skånes.  
”Vi har en stor markedsandel på markedet inden for tagafvandingssystemer, som er stigende år for år. Jeg vil mene, det skyldes, at vi har et bredt sortiment med Pluvia og ingen begrænsninger for hvor meget vand, vi kan afvande”, fortæller Flemming Rasmussen, teknisk salgssupporter fra Geberit, som tilføjer, at systemet kan justeres til projekter i hele verden

Et selvrensende system 

Modsat traditionelle tagafvandingssystemer kan Geberit Pluvia lægges vandret og kræver ikke fald. Dette giver øget designfleksibilitet og er en af grundene til, at Pluvia er egnet til næsten alle installationssituationer. 

I Danmark tæller nogle af projekterne blandt andet Carlsberg Byen på Frederiksberg, Grønttorvet i Valby, M/S Museet for Søfart i Helsingør og LEGO House i Billund. Ingeniørfirmaet SORI er et af de danske firmaer, der flere gange har brugt tagafvandingssystemet, primært på grund af den øget plads, systemet giver: 
   
Pluvia er selvrensede på grund af den høje vandstrømshastighed på mere end 0,5 M/s. Det betyder, at når rørledningen er fuld, skabes der automatisk udsugning, som gør systemet selvrensende. Dette betyder også, at der kræves færre ressourcer til vedligeholdelse. 

-CH

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

08.07.2024TOTO

Sponseret

Enestående certifikat for hygiejne

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle