Installatørpanelet: Energioptimering skal sikre væksten

Månedens spørgsmål: Regeringen mener, at der skal skabes øget vækst for at få Danmark ud af krisen. Hvordan vil du skabe øget vækst i din virksomhed i 2012?

Thomas Scharbau
KNXsolutions ApS, Lyngby

Det er vigtigt at indlede samarbejder med andre dygtige ”kollegaer” og uddanne medarbejdere for at øge væksten. Mange af kunderne vil lytte, hvis man kommer med et konkret forslag til, hvordan eksempelvis energioptimering kan foregå - specielt hvis man har sat sig ind i tingene. Jeg tror ikke, det er nødvendigt at sætte sig ind i alle områder, men med netværk af flere dygtige ”kollegaer”, der hver især er specialister på deres område, kan man tilbyde mange løsninger til kunderne.

Michael Witt
Witt &søn A/S, Sønderborg

Vi vil satse på energiområdet. Vi har allerede succes med at uddanne vores medarbejdere til energivejledere, så vi kan rådgive kunderne om eventuelle besparelser. Solceller er også noget, vi beskæftiger os med. Med regeringens forslag om at udfase oliefyr tror vi på, at der kommer mere arbejde indenfor energiområdet til branchen.

Kjeld Søberg
VVS Søberg, Hammelev

Vi vil i VVS Søberg satse meget på alternativ energi. Først og fremmest solceller, men også varmepumper og solvarme. Det vil i den sammenhæng gøre en forskel, hvis regeringen vil støtte op med en tilskudsordning til alternative energiforbedringer. Også på det traditionelle gas- og oliemarked satser vi stort på udskiftninger af gas- og oliekedler.

Thomas Østerbye
Fini EL, Greve

Vores muligheder for at skabe vækst i FINI El er gennem vores gode samarbejdspartnere på entreprenør-niveau. Her skaber vi i øjeblikket en øget vækst via partnering-sager og specielle opgaver, fordi vi er dygtige til at projektere og hjælpe med energirigtige løsninger. Det kan være alt fra IBI-systemer som KNX og IHC til solcelleanlæg. På de områder, har vi formået at skabe den viden, der skal til for at være med på markedet – og i 2012 skal vi dygtiggøre os endnu mere.

Claus Pinholt
Pinholt Elinstallationer Aps, Lemvig

I min virksomhed er det inden for alternativ energi, vi virkelig gør noget for at få gang i hjulene.
Vi markedsfører os meget med hustandsvindmøller, solcelleanlæg og alle typer varmepumper. Vi arbejder også med at lave gennemgang af installationerne ude hos kunden, så vi kan komme med forslag til besparelser.

Stig Weberg
ENCO, Glostrup

Først og fremmest vil vi optimere vores eksisterende kunders elinstallationer og sørge for, at der bliver sparet på energien via anvendelse af ny produkter. Vi vil også øge vores serviceafdelings kompetencer indenfor styring og regulering af tekniske anlæg, så vores kunder får optimale sparring i deres bestræbelser på at reducere driftsomkostningerne. Desuden vil vi fokusere på alternative energiformer som solceller og varmepumpeanlæg, som ikke fylder meget i vores forretning i dag.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle